Beauty,  Lifestyle

Etos social ambassador

Sinds kort ben ik social ambassador van Etos. In dit artikel vertel ik graag wat dit inhoud en waarom ik mij hiervoor heb aangemeld!

Beauty-girl-pic

Beste collega,

 We vallen meteen met de deur in huis want jij bent uit alle inzendingen geselecteerd om Etos social ambassador te worden. Van harte gefeliciteerd! We zijn enthousiast over de vlog/blog die je hebt ingestuurd en zien het helemaal zitten om samen met jou en de andere geselecteerde ambassadors aan de slag te gaan!

Zo begon de email die ik een aantal weken ontving na het insturen van mijn blog. Etos was op zoek naar bloggers/vloggers die andere lezers/kijkers, maar ook andere collega’s, konden vertellen over nieuwe/oudere Etos producten. Het ging hier echt om dames/heren die bij Etos werkzaam zijn.

De aanmelding

Zoals ik al zei kwam er een maandje geleden een bericht over dat Etos op zoek ging naar bloggers/vloggers die het leuk zouden vinden om Etos producten te gaan reviewen. Ik had verder nog helemaal geen blog, wel een youtubekanaal, maar om nu via video iets op te gaan nemen vond ik nog wel een beetje eng. Dus ik liet het bericht even voor wat het was en ging er verder niet op in.

Totdat een week voor de datum dat je je nog op kon geven mijn winkelmanager tegen mij zei: ‘Waarom meld jij je eigenlijk niet aan als Social Ambassador? Dat vind ik nou echt iets voor jou!’ Ik beloofde er over na te denken.

Thuis gekomen vertelde ik mijn vriend hierover. Toen ook hij zei: ‘Ik zei toch altijd al dat je daar meer mee moest doen, het is echt wat voor jou!’ besloot ik mij er wat meer in te verdiepen. Ik maakte een eigen blog aan en begon mijn eerste artikel te schrijven over de Etos Color Care Lipstick. Dit artikel heb ik uiteindelijk ook opgestuurd en hiermee ben ik dus ook gekozen als Etos social ambassador!

Etos Social Ambassador?

Heel leuk! maar wat houdt dit nou allemaal in!?
Elke maand krijg ik een aantal Etos producten opgestuurd en van minimaal 1 product maak ik een review die ik vervolgens dan opstuur naar Etos. Dit artikel zet ik zelf ook vervolgens natuurlijk gewoon op mijn blog, maar ook op mijn andere social media, zoals facebook en Instagram.

nature-model-girls-beauty-girl-hd-987882

Mijn reviews zijn trouwens allemaal mijn eerlijke mening over het product. Het is niet zo dat, omdat ik werkzaam ben bij Etos, en ik de Etos producten ontvang en dan review, ik geen minpunten heb over het product.

25-logo-236x220

Ik ben Etos social Ambassador zolang ik werkzaam bij Etos ben. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin!

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

15 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *