Beauty,  Reviews

Etos verzorging| Maskers

Laatst ontving ik weer een super leuk pakket als Etos Social Ambassador. Er zaten producten in om jezelf even goed te verwennen. Dat kwam zeker wel van pas na de drukke decembermaanden! De producten komen in verschillende blog posts online en deze gaat over de Etos maskertjes!
De maskertjes zien er echt super leuk uit! Alleen voor de verpakking zou ik ze al kopen. Het ziet er gewoon lekker fris uit. Ook handig dat al deze maskertjes voor alle huidtype zijn.
IMG_2947

Deep cleansing Virgin olive oil mask | € 0,99

”Het Etos Virgin olive oil mask bevat koudgeperste olijfolie met een kalmerende en voedende werking. De combinatie van de hydraterende shea- en cacaoboter zorgt voor een intensieve reiniging.”

Eerste indruk

Dit masker klinkt goed! Ik hou er wel van als mijn huid goed gereinigd word. Al twijfel ik dan meteen over de olijfolie. Ik heb een gemengde huid en vraag mij af of dit dan niet te vet word.
IMG_2948
De ingrediënten zijn niet heel schokkend eerlijk gezegd. Wel zie ik parfum in het midden staan, maar de rest van de gekke ingrediënten staan redelijk onderaan, wat een goed teken is.

Gebruik & Conclusie

Wat mij meteen opvalt bij dit masker is dat er best veel in zit. Hij is dik, maar niet te dik. Het masker smeert heel makkelijk uit en voelt fijn op mijn huid.

Dit masker heb ik zo’n 15 minuten laten zitten. Ik merkte goed dat het masker hard werd, maar het voelde niet heel vervelend. Nadat het masker goed droog was heb ik hem er met warm water en wat watjes afgehaald. Ik heb deze namelijk getest toen ik een weekendje weg was, dus ik had helaas geen extra washandje meegenomen, vandaar met de wattenschijfjes. Ik moet zeggen dat, ondanks dat ik geen extra handdoekje had, het met de watjes ook makkelijk eraf gehaald kon worden. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht, gereinigd en fris aan. Hoewel ik bang was voor de olijfolie in het masker, heb ik daar niks van gemerkt, dan bedoel ik dat mijn huid er niet vet van werd. Een heel fijn masker!
IMG_2951

Refreshing Cucumber Peel off mask | € 0,99

” Het Etos Cucumber peel off mask geeft je huid een natuurlijk boost. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Voor een verfrissend resultaat”

Eerste indruk

Dit masker klinkt heerlijk verfrissend, lijkt mij heerlijk met komkommer. Alleen vind ik het persoonlijk jammer dat het een peel off masker is. Meestal kan ik daar niet zo goed mee overweg haha, omdat ik het er nooit goed af krijg.
IMG_2953
Hoe blij ik was over het vorige masker, zo schrik ik best van deze ingrediënten! Allemaal alcohol en daar zit nog wel het meeste van in! Jammer, maar dit is waarschijnlijk dan nodig om er een peel off masker van te maken. Ik ben benieuwd of ik hier tegen kan, aangezien ik ook best een gevoelige huid heb.

Gebruik & Conclusie

Bij het openmaken van de verpakking en daarna bij het opbrengen van het masker, merkte ik meteen de aanwezigheid van de alcohol. Het rook naar alcohol, maar ook mijn ogen gingen branden. Dit vond ik niet heel fijn. Van de komkommer merkte ik daardoor ook niet veel.
IMG_2958
Het masker moet 10-20 minuten intrekken en terwijl het aan het intrekken was, merkte ik wel dat het masker fris aanvoelde. Na zo’n 12 minuten heb ik het masker eraf gehaald. Hoewel ik net zei dat ik nooit zo goed met peel off maskers kan omgaan, viel dat bij dit masker heel erg mee! Hij ging er bijna in een keer van af, wat ik heel blij mee was. Bij een paar stukjes ging het er niet zo goed vanaf, maar ik merkte dat het masker daar nog een beetje ‘nattig’ was. Je moet hem dus echt goed laten opdrogen, dan gaat het masker er heel goed vanaf.
Mijn gezicht heb ik nog even afgenomen met een nat washandje, zodat ik zeker wist dat alles eraf was. Of ik ook daadwerkelijk hiermee dode huidcellen heb verwijderd durf ik niet te zeggen, maar mijn huid voelde in ieder geval wel zacht na gebruik!
IMG_2949

Cleansing Mud mask | € 0,99

” Het Etos Cleansing mud mask gebruikt de mineralen van de Dode zee om de poriën te reinigen en onzuiverheden te verwijderen. De combinatie van zeewier en lavendel zorgt voor een gereinigde, zachte en gladde huid.”

Persoonlijk vind ik mud/modder maskers het lekkerst. Ik ben dus heel benieuwd naar deze!
IMG_2950
Helaas heeft dit masker ook niet hele fijne ingrediënten. Het begint gelukkig niet meteen met de alcohol, maar toch staat hij redelijk bovenaan, wat betekent dat hier het meeste van in zit. Ook zie ik weer parfum erin.

Gebruik & Conclusie

Ook dit masker bracht ik op nadat ik mijn gezicht had schoongemaakt. Het masker is dik, eigenlijk precies wat ik wel verwacht van een mud/modder masker. Hoewel het een dikke substantie is, is dit masker toch makkelijk aan te brengen. Wel rook ik lichtjes de alcohol, maar niet zo erg als bij het peel off masker.
Helaas ben ik helemaal vergeten hiervan een foto te maken, ik kan dus niet laten zien hoe hij op mijn gezicht zat, maar het masker voelde fijn aan op mijn huid en ik had verder geen last van irritatie.
Na 10 minuten haalde ik het masker met een warme, natte doek van mijn gezicht. Mijn gezicht voelde hierna lekker zacht aan.
De maskertjes vind ik voor de prijs heel fijn! De lekkerste vond ik toch wel de Deep Cleansing olive oil mask. De structuur was het fijnst van de drie en ook qua ingrediënten is hij het fijnst. Deze zou ik zeker nog een keer opnieuw kopen!
-X0X0-
Deze review is in samenwerking met Etos, waarvan ik Social Ambassador ben. wil je meer hierover weten klik hier.
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *