Beauty,  Reviews

Etos | Vernieuwde wellness lijn!

De Etos wellness lijn is helemaal vernieuwd en wat ziet deze lijn er mooi en luxe uit! In dit artikel vertel ik meer over de producten en review ik deze 3 producten die ik als Etos ambassador heb mogen ontvangen!
IMG_2596
De nieuwe wellness lijn bestaat uit 3 heerlijke geuren, namelijk Eucalyptus, waar ik de shower foam en shower cream van ontving. Van de Rozemarijn lijn ontving ik de bath oil en dan is er nog Lavendel.
IMG_2627

Shower foam | 250 ml | € 2,49

”Wist je dat een geur invloed heeft op je gevoel en een intense beleving aan je zintuigen kan geven? Etos Shower foam Eucalyptus met natuurlijke eucalyptusolie heeft een verkwikkende en krachtige geur ter verlichting van de luchtwegen. De heerlijk frisse geur verheldert de geest en versterkt de concentratie. Verwen jezelf en voel je als herboren met de energieke geur van eucalyptus.”

Gebruik: Spuit een toefje op de hand tijdens het douchen en was je met het heerlijke romige schuim.
Deze foam is echt een heerlijke foam om mee te douchen! Hij ruikt echt heerlijk naar Eucalyptus en ik kan mij heel goed voorstellen dat als je verkouden bent, dit je luchtwegen gelijk open maakt. Bij het drukken op de knop komt er gelijk een goede stevige mousse uit.
Wel viel mij op dat de geur niet heel lang blijft hangen. Je ruikt de geur dus echt alleen tijdens het douchen. Daarna ruik je niks meer helaas, dat vind ik persoonlijk wel jammer.
Toch neemt dat niet weg dat dit geen lekker product is om mee te douchen. Het voelt fijn op mijn huid en dankzij de eucalyptus kan je je dag gelijk goed beginnen.
IMG_2625

Shower Cream | 200 ml | € 2,49

”Wist je dat een geur invloed heeft op je gevoel en een intense beleving aan je zintuigen kan geven? Etos Shower cream Eucalyptus met natuurlijke eucalyptusolie heeft een verkwikkende en krachtige geur ter verlichting van de luchtwegen. De heerlijk frisse geur verheldert de geest en versterkt de concentratie. Verwen jezelf en voel je als herboren met de energieke geur van eucalyptus.”

Gebruik: Tijdens het douchen rechtstreeks of met een douchespons aanbrengen op je huid en zachtjes inmasseren. Daarna afspoelen met water.
Deze shower cream is ook een lekkere douchecrème met ook hierin weer de heerlijke geur van Eucalyptus. Je ruikt de geur goed en bij deze moet ik zeggen dat je hem ook wat langer blijft ruiken.
IMG_2621.2

Bath Oil | 100 ml | € 3,79

”Wist je dat een geur invloed heeft op je gevoel en een intense beleving aan je zintuigen kan geven? Etos Badolie rozemarijn bevat natuurlijke rozemarijnolie en heeft een krachtige, warme geur die de geest stimuleert en helpt bij vermoeidheid. Activeert de bloedsomloop, geeft nieuwe energie en een opgewekt gevoel. Verwen jezelf en geniet van een stimulerend bad met de verfrissende geur van rozemarijn.”

Gebruik: Voeg een scheutje  badolie toe aan stromend water. Na gebruik het bad even naspoelen met warm water om uitglijden te voorkomen.
De verpakking ziet er al super uit! Dit zal heel mooi staan op de rand van je bad en dus ook een mooi product om cadeau te geven. Ook heeft de olie zelf een mooie paarsachtige kleur.
Ik heb geen geen bad thuis dus kon ik dit product niet uitgebreid testen helaas. Ik heb de gootsteen vol laten lopen en deze badolie erin gegooid. De geur is echt zo lekker! Een lekkere frisse en kruidige geur. Een heerlijke geur om bij te ontspannen.
Dit was mijn review over de nieuwe wellness lijn van Etos! Mijn favoriet van deze drie is de douchegel, omdat de geur net wat langer blijft hangen dan de mousse en ik echt van de geur van Eucalyptus hou!
Welke lijkt jou het fijnst?
-X0X0-
Deze review is in samenwerking met Etos, waarvan ik Social Ambassador ben. wil je meer hierover weten klik hier.
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen! 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *