Lifestyle,  Personal

Mijn verhaal rond het Etos Social Ambassador programma!

Hoi Allemaal!

Het is alweer even een tijdje geleden dat ik een een blogpost schreef. Ik heb een tijdje ook video’s gemaakt voor mijn youtubekanaal, maar ik merk nu ook dat ik toch wel weer zin had om te schrijven.

Zoals jullie natuurlijk weten werk ik bij de Etos en was ik ook Etos Ambassador. Ook hierover hebben jullie mij al heel lang niet meer gehoord. Dit komt vooral omdat ik zelf ook niks meer heb gehoord hierover. Ze zouden het programma vernieuwen, zodat er nog meer producten vrij zouden komen die ik dan voor jullie zou kunnen reviewen. Helaas heb ik tot de dag van vandaag niks meer erover gehoord en dit is ondertussen denk ik alweer langer dan een jaar geleden geweest. Ik heb e-mails verstuurd en heb mailtjes naar ons hoofdkantoor gestuurd, maar ook vanuit hier geen reactie. Dit is natuurlijk ontzettend jammer en ook een grote reden dat ik niet veel inspiratie meer had/heb om blogpost te schrijven.

Natuurlijk kan ik zelf producten kopen en dit vind ik ook zeker geen probleem om te doen, maar ik ben de laatste tijd ook veel bezig met sparen. Ik probeer niet teveel hebbedingetjes te kopen, want dit vind ik eerlijk gezegd gewoon zonde van mijn geld. Ook qua gezichtsverzorging of body producten gebruik ik geen drogisterij producten, omdat ik geen producten gebruik waar alcohol of parfum in zit. Ook hier komen steeds meer opties voor , maar ik gebruik nu producten waar ik tevreden over ben en dan snap je natuurlijk dat ik geen geld wilt uitgeven aan iets waar ik uiteindelijk dan niks aan heb. Maar ook vind ik mij de laatste tijd mooier zonder teveel make-up. Natuurlijk draag ik af en toe foundation, bronzer en gewoon de mascara die echt niet mag niet ontbreken. Maar echt ooglooks, dus oogschaduw, heb ik niet echt meer wat mee. Elke keer als ik mij dan een keer opmaak, vind ik het niet mooi staan en wil ik het er ook zo snel mogelijk weer vanaf hebben, haha.

Zo, nu dat eruit is, snappen jullie misschien een beetje waarom er zo weinig/geen product reviews zijn/komen. Ik wil daar gewoon eerlijk over zijn. Ik heb nu eenmaal het geld niet om zomaar wat producten te kopen om te testen, tenzij ik het echt wilt proberen en het niet te duur is. Ik besteed dit dan liever aan lekker eten, dagjes uit of een weekendje weg =D

Wel heb ik besloten om nog een ander onderwerp toe te voegen aan mijn blog, wat ook een grote hobby van mij is en dat is gaming! Er staat al een eerste artikel daarover klaar, dus ik ben heel benieuwd wat jullie ervan gaan vinden! Daarvoor heb ik in ieder geval ook al wat meer inspiratie voor gevonden.

Hopelijk is het voor jullie nu iets duidelijker waarom er geen artikelen meer online komen wat meer met beauty te maken heeft. Wel heb ik afgelopen weken een aantal producten gekocht in Duitsland (Video met een mini shoplog komt er binnenkort aan) . En daar komen dan ook nog reviews over.

Liefs,

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *