Beauty,  Reviews

Review: Etos Body lotion

Hoi allemaal!

Ik ontving laatst deze body lotion van Etos. Ook de body verzorging heeft namelijk een vernieuwing ondergaan. Ik heb deze voor jullie getest en vertel er meer over in deze review!

De body care lijn bestaat uit verschillende soorten body lotions. Deze die ik ontving is de Intensive Care en geschikt voor de extra droge huid. En laat ik die nou net hebben!

Of het nou zomer of winter is, mijn lichaam en dan vooral mijn benen zijn altijd onwijs droog. En dan ben ik ook nog zo dat ik heel vaak vergeet (of geen zin heb) om mijzelf in te smeren met een lotion. Vaak heb ik namelijk lotions die niet zo snel intrekken en dan ben ik hiervoor te ongeduldig, waar mijn lichaam dan eigenlijk weer onder lijd. Ook krijg ik van veel producten heel erg jeuk, wat niet prettig is. Voor mij is het dus belangrijk dat een body lotion snel intrekt en dat mijn huid er niet van gaat jeuken. Ik ben benieuwd!

IMG_19881

Als eerste de verpakking. Ik vind het een leuke, vrolijke verpakking met dat paars. En zo heeft iedere body lotion weer een ander kleurtje, heel leuk! Op de voorkant staat meteen dat het voor de extra droge huid is en dat het intensieve hydratatie geeft!

Dan de geur. Ik vind de geur van deze body lotion echt heel erg lekker. Het is niet een hele sterke parfum geur, wat ik persoonlijk heel fijn vind, maar de geur is heel subtiel. Het is moeilijk uit te leggen waar het precies naar ruikt, maar ik vind het wel een typische body lotion geur (als je begrijpt wat ik bedoel ;-)).

De substantie van deze body lotion lijkt vrij dik als het uit de tube komt, maar zodra je het op je lichaam smeert is het een dunne substantie, eigenlijk precies zoals je kan verwachten van een body lotion.

IMG_2068.png

Ik kan wel zeggen dat deze body lotion mij heel erg heeft verbaast! Hij smeert echt zo lekker in. Je huid voelt gelijk daarna super zacht! Dit heb ik eerlijk gezegd bij nog geen enkel product gehad. Wat mij ook opviel is dat er geen witte waas word achtergelaten. Normaal moet ik met een body lotion heel lang smeren voordat het product is ingetrokken en die witte waas dus weg is, maar bij deze heb ik dat helemaal niet! Hij trekt heel snel in, wat heel fijn is.

Het verbaasde mij ook dat ik totaal geen jeuk krijg bij het gebruik van dit product! Doordat er wel degelijk parfum in deze body lotion zit, was ik hier wel bang voor, maar gelukkig is dit helemaal niet zo!

Met deze body lotion heb ik al gemerkt dat ik mijzelf nu wel wat vaker insmeer. Juist omdat hij ook zo snel intrekt, kan ik mijn kleding gelijk na het insmeren aantrekken zonder dat het plakkerig voelt, of dat je het gevoel hebt dat je de helft er alweer af haalt. Ook zijn mijn benen met het gebruik minder droog geworden.

Benieuwd geworden naar de nieuwe body care lijn van Etos eigen merk? Deze body lotions koop je al voor maar € 1,99!

-X0X0-

Deze review is in samenwerking met Etos Social Ambassador. wil je meer hierover weten klik hier.

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *