Beauty,  Reviews

Etos verzorging | Shampoo & Conditioner

Laatst ontving ik weer een super leuk pakket als Etos Social Ambassador. Er zaten producten in om jezelf even goed te verwennen. Dat kwam zeker wel van pas na de drukke decembermaanden! De producten komen in verschillende blog posts online en deze gaat over de Etos everyday shampoo en de brilliant shine conditioner.
AHI_434d50313133343636_2_LowRes_JPG
De Etos shampoo’s en conditioner zijn laatst een flinke make-over ondergaan! Ik vind de verpakking er heel mooi uit zien. Het ziet er niet heel luxe uit, maar ik zou de producten met deze verpakking sneller kopen dan hoe het hiervoor uitzag. De vorige verpakking vond ik er heel goedkoop uitzien. De nieuwe verpakking is simpel, maar je hebt nog steeds wel het gevoel dat je een goed product koopt.
IMG_2924

Everyday Shampoo | 300 ml | € 0,99

”Deze shampoo verzorgt je haar en houdt het in conditie. De milde formule maakt de shampoo geschikt voor dagelijks gebruik. Het toegevoegde zonnebloemextract voedt het haar. Met Etos Everyday shampoo blijft je haar in topvorm.”

Eerste indruk

Ze zeggen dat deze shampoo mild genoeg is om je haar elke dag te wassen. Zelf ben ik daar geen fan van. Ik stel het wassen van mijn haar het liefst zo lang mogelijk uit, maar meestal was ik het om de 2 dagen. Toch ben ik benieuwd naar deze shampoo, ook omdat hij zo goedkoop is! En het zonnebloemextract klinkt goed.
IMG_2964
Even nog een blik op de ingrediënten. Ik zie niet veel van de milde formule eerlijk gezegd. Gelijk bovenaan staat meteen al een sulfaat en parfum staat ook redelijk hoog op de lijst. Wat betekent dat hier het meest van in zitten. En ergens laag in het midden staat pas het zonnebloemextract ( Helianthus Annuus Seed Extract).

Gebruik & Conclusie

Bij het gebruik van deze shampoo merkte ik gelijk de geur. Het ruikt heel lekker. De geur kan ik zelf niet helemaal plaatsen, maar het is een hele frisse geur.
Ook was de shampoo fijn om aan te brengen in mijn haar. Het schuimt goed. Bij het uitspoelen voelt mijn haar wel een beetje stroef aan, dus een conditioner is zeker aan te raden bij deze shampoo, vooral als je, net als ik, lang haar hebt en/of snel last hebt van klitten.
Deze shampoo heeft mij zeker wel verbaasd! Als je niet veel te besteden hebt, of niet veel wilt besteden aan je shampoo, dan is dit zeker een goed product. Mijn haar is schoon en de geur is ook heel lekker. Ook krijg je heel veel product voor deze prijs!
IMG_2921

Brilliant shine conditioner | 300 ml | € 1,99

” Deze conditioner laat je haar stralen. De actieve formule met tarweproteïne geeft dof geworden haar een schitterende glans. Etos Shine conditioner geeft jou en je haar stralende schoonheid.”

Eerste indruk

Ook bij de conditioner krijg je veel product voor de prijs. Ik ben wel benieuwd naar de glans die dit product mij zou moeten geven. Nu heb ik van mijzelf al niet heel erg dof haar, mede dankzij de Lush producten die ik de laatste tijd gebruik, maar wie weet, merk ik een verschil.
IMG_2962
Alhoewel er gelijk in het begin alcohol staat, is dit de ‘vettige’ alcohol en is dit gelukkig geen uitdrogende variant. Wel zie ik nog wat siliconen bij de ingrediënten, maar dit lijkt mij in de conditioner wel logisch, aangezien dat hetgeen is wat je haar zacht maakt. Verder zit er weer parfum in en zitten er helaas ook wel uitdrogende alcohol in, maar deze staan wat meer onderaan de lijst, wat dus betekend dat er niet veel van in zit.

Gebruik & Conclusie

Na het wassen met de Everyday shampoo breng ik wat van deze conditioner aan in mijn haar. Ik gebruik conditioner altijd alleen voor de onderkant van mijn haar. Als je conditioner ook op de bovenkant aanbrengt, word je haar sneller vet. Ik zorg dat de onderkant goed bedekt is met de conditioner en laat het dan even intrekken. Daarna spoel ik het uit.
Ook bij de conditioner merkte ik meteen de lekkere geur. Een lekkere frisse geur.  Bij het uitspoelen voelde mijn haar lekker zacht aan. Het borstelen ging daarna ook goed, de conditioner had goed zijn best gedaan. Merk ik echt iets van de glans? Dat niet echt, maar zoals ik al aangaf, heb ik niet echt last van dof haar. Wat ik wel vond, is dat mijn haar aan de onderkant toch iets droger was dan ik verwacht van een conditioner. Nu is deze conditioner meer gericht op glans, dus misschien zou ik dan moeten kijken voor een product speciaal voor droog haar.
Ik vind de shampoo en conditioner hele goede producten voor een heel laag prijsje. Ook rook mijn haar de volgende dag nog steeds naar die lekkere frisse geur, wat ik ook heel fijn vind!
Zou jij de shampoo en conditioner van Etos kopen? Of geef je liever wat meer uit aan je haarverzorging?
-X0X0-
Deze review is in samenwerking met Etos, waarvan ik Social Ambassador ben. wil je meer hierover weten klik hier.
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!
 
 
 
 
 
 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *