Beauty,  Reviews

Shiny Happy People – Lush cadeaupakket

Hoi allemaal!
Een aantal jaar geleden kocht ik vaak Lush producten. Waarom ik dit uiteindelijk niet meer deed, weet ik eigenlijk niet, misschien omdat het toch wat aan de prijzige kant is, maar toen ik voor mijn verjaardag dit leuke pakketje kreeg, was ik gelijk weer verkocht!
Wil je weten wat ik nog meer voor mijn verjaardag heb gehad? Je leest het artikel hier!
De Lush cadeaupakketjes zien er altijd zo leuk uit! En elk pakketje is weer anders gevuld. Het pakketje wat ik kreeg heet ‘Shiny Happy People’! En van de leuke gele kleur wat het pakketje had, werd ik inderdaad ook meteen helemaal vrolijk!
IMG_2137
Nog vrolijker werd ik toen ik het pakketje openmaken en een heerlijke Lushgeur mij tegemoet kwam!
In mijn pakketje zaten 3 dingen:

  • Refresher shower jelly (100g)
  • Layer Cake zeep (120g)
  • Beautiful showergel (100g)

Allemaal lekkere douchespulletjes dus!
Wat er ook nog bij het pakketje bij zit is een boekje waar letterlijk alle ingrediënten van de producten in staan. Super handig! Dit hele pakketje is trouwens helemaal geschikt voor vegans.
IMG_2133

Refresher shower jelly

Oh, wat moest ik wennen aan dit rare, wiebelige jelly showergel. Ik heb het heel vaak zien liggen en ik dacht dan altijd: ”Hoe gebruikt je dit nou onder de douche?” Nu was dus de tijd gekomen dat ik erachter ging komen!

“Fris je lichaam en je koppie op met deze pittige en verfrissende traktatie voor onder de douche.”

Ingrediënten: Verse Biologische Citroeninfusie (Citrus limonum), Glycerine, Water (Aqua), Natrium Laureth Sulfaat, Propuleen Glycol, Citroenolie (Citrus Limonum), Rozenhoutolie (Aniba rosaeodora), Bioloische Citroenmirte olie (Backhousia Citriodora), *Citral, *Limonene, *Linalool, Geel Glanspoeder, Methylparabeen, Propylparabeen

* Komt van nature voor in etherische olie
Ik zie toch wat parabenen, wat ik dan wel weer jammer vind, gelukkig bevinden ze zich als laatste in het lijstje, wat betekend dat er heel weinig van in zit en Lush zegt over de zwart gedrukte ingrediënten dat het ‘veilige synthetische ingrediënten’ zijn.
Wat staat er nog meer op de verpakking?
Gebruiksaanwijzing
Gebruik meteen uit de koelkast of vriezer onder de douche of in je bad. De kou laat je bloed sneller stromen, verbeterd de circulatie en is stimulerend voor je huid.
Goed om te weten
De vaste basis van deze jelly is gemaakt van zeewierextract, een mineraalrijke gel die je huid perfect hydrateerd.
Klinkt goed allemaal!
IMG_2134
Ik gebruik deze jelly gewoon onder de douche en heb hem de eerste paar keer niet vanuit de koelkast gebruikt.
Ik moet wel zeggen dat de geur van dit product heel apart is. Ja, ik ruik de citroen heel goed, maar er zit toch ook weer een ‘minder’ lekker geurtje doorheen wat ik niet kan plaatsen. Daardoor vind ik deze wel het minst lekker ruiken van de 3 doucheproducten.
Het was heel apart om met deze jelly douchegel in te zepen. Ik vind het heel lastig om dit product goed verdeeld te krijgen over mijn lichaam. Ik heb wel elke keer in de deuk gelegen, aangezien de jelly zo glad is dat hij elke keer uit mijn hand viel! Wat ik af en toe deed was dan een beetje ‘smeren’ op mijn hand en dat dan over mijn lichaam smeren, maar dat schiet ook niet echt op. Nu zorg ik er gewoon voor dat ik het heel voorzichtig gebruik en wat steviger beet pak. Maar voor zo’n eerste keer met een jelly douchegel moest ik wel heel erg wennen!
Ondanks dat het niet zo lekker ging in het begin, vond ik het wel fijn spul. Al voelde mijn huid wel een beetje stroef tijdens het afspoelen. Dit zie ik wel als een pluspunt, want dit betekend in ieder geval dat er geen gladmakende chemische dingen inzitten.

Koud

Uiteraard heb ik hem uiteindelijk ook in de koelkast gelegd en hem koud geprobeerd. Dit is in het begin ook weer een raar idee, maar het voelde inderdaad wel lekker verfrissend!
De Refresher shower jelly kost € 6,95 voor 100 gram.
IMG_2118

Layer Cake zeep

De geur van dit heerlijke stuk zeep kwam mij dus al tegemoet toen ik de doos openmaakte. Het ruikt echt naar fruit! Deze zeep vind ik de lekkerste geur hebben van allemaal!

“Deze zeep is als een taart met kleurrijke lagen. Maar dan een gezonde versie, vol verse fruitsappen.”

Ik dacht dat ze het niet letterlijk bedoelen als er staat verse fruitsappen. Tot ik de ingrediëntenlijst bekeek.
Ingrediënten: Water (Aqua), Glycerine, Raapzaad- en Kokosolie (Brassica napus; Cocos nucifera), Sorbitol, Parfum, Vers Druivensap (Vitis vinifera), Vers Sinaasappelsap (Citrus Aurantium dulcis), Vers ananassap (Ananas sativus), Vers Bosbessensap (Vaccinium myrtillus), Vers Frambozensap (Rubus idaeaus), Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Natrium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, Natrium Hydroxide, *Limonene, Kleurstof 45350, Kleurstof 14700, Kleurstof 17200, Kleurstof 42090, Kleurstof 45410
* Komt van nature voor in etherische olie
Ik heb deze zeep tot nu toe alleen nog gebruikt om mijn handen mee te wassen. Natuurlijk kan je hiermee ook gewoon je lichaam wassen, maar hoe lekker ik hem ook vind ruiken, met een blok zeep je lichaam wassen is zo onhandig. Misschien dat ik het gewoon een keer probeer hoor, maar voor nu is het ook een heerlijke zeep om mijn handen mee te wassen!
Voor deze Layer Cake zeep betaal je € 5,25 voor 100 gram.
IMG_2129

Beautiful Showergel

Yes! Eindelijk een handzame douchegel! Dit is meer voor mij weggelegd, aangezien je het gewoon uit het flesje spuit, een beetje in je handen wrijft en je lichaam ermee insmeert!

“Word elke ochtend wakker met een glimlach op je gezicht en was jezelf met mirre”

Deze douchegel vind ik ook heel lekker ruiken. Ik ruik heel erg de abrikoos en perzik die erin zit. Heerlijk!
Ingrediënten: Mirre Gom poeder en Abrikoos infusie (Commiphora myrrha; Prunus armeniaca), Natrium Laureth Sulfaat, Natrium Cocoamphoacetate, Lauryl Betaïne, Propyleen Glycol, Melkzuur, Vers Perziksap (Prunus persica), Labdanumhars (Cistus labdaniferus), Osmanthus Absolue (Osmanthus fragrans), Mirrehars (Commiphora myrrha), Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), Carrageen Extract (Chondrus crispus), Goud Glitterpoeder (Synthetic Fluorfogopiet, Ijzer Oxides, Silica), Methylparabeen, Kleurstof 19140
Bij de ingrediënten zie je op het eind ook staan; Goud Glitterpoeder. Deze zie je heel erg in de douchegel terug. Het ziet er zo leuk uit!
IMG_2127
Wat ik dan wel weer heel jammer vind is dat je deze glitters niet snel terug ziet als je product uit het flesje spuit. Je ziet er eigenlijk helemaal niets van en het meeste blijft ook op de bodem zitten. Maar voor het uiterlijk ziet het er leuk uit!
Deze douchegel vind ik fijner omdat, zoals ik net al aangaf, het in een normaal flesje zit. Ik kan hier net wat beter mee overweg. De geur vind ik echt heerlijk en Lush heeft gelijk; Ik word hier helemaal vrolijk van! Hier begin je je dag goed mee!
Leuk detail op de verpakking trouwens bij de gebruiksaanwijzing:
Gebruiksaanwijzing
Echt? Weet je niet hoe je een showergel gebruikt? Dan stellen we voor dat je iemand uitnodigt onder de douche die jou dat eens haarfijn uitlegt.
Ik hou van dit soort teksten, haha.
Het had van mij wel een wat groter flesje mogen zijn, maar je doet er wel langer mee dan dat je in eerste instantie zou denken. Ik heb hem nu al een aantal keer gebruikt (en ik ben niet zuinig met dit product als ik mij inzeep) en hij is nog niet eens op de helft! Ook schuimt deze douchegel goed.
Omdat het in een flesje zit is het denk ik wel gelijk iets duurder. Je betaald namelijk voor dit kleine flesje van 100 gram € 8,95.
Ik ben echt heel blij met deze producten en door dit cadeau wil ik snel weer een keertje de Lush binnenwandelen. Wat ik ook heel fijn vind van al deze producten is dat ik helemaal geen jeuk krijg. Dat is altijd een heel belangrijk punt voor mij.
Ik hoop dat je dit artikel leuk vond! Wat is jou favoriete product van de Lush?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *