Lifestyle,  Personal

Mijn top 5 meest bekeken blogposts!

Hoi allemaal!
Het leek mij leuk om, aangezien het bijna het einde van het jaar is, mijn meest bekeken artikelen op een rijtje te zetten! Nu blog ik nog niet zo lang, dus dit gaat om een aantal maanden, maar toch heb ik een top 5 gemaakt. Je leest ze hieronder!

Louis Widmer Dag- en Nachtcréme

IMG_2210
Dit artikel staat echt bovenaan de lijst! Misschien komt dat ook wel omdat je bijna nooit iets leest over de producten van Louis Widmer. In dit artikel vertel ik over mijn ervaring met de créme’s en die zijn heel positief!

Food hotspot | Pavarotti

Uitgelichte afbeelding
Dit artikel heeft en goede 2e plek gekregen! Dit artikel schreef ik nadat ik voor de 2e keer bij dit Restaurant had gegeten. Pavarotti is een Italiaans restaurant, in het centrum van Zoetermeer. Dus ben je daar een keer in de buurt, ga dan zeker even hier naar binnen!

Etos Social Ambassador

etos_logo
De reden dat ik in eerste instantie mijn blog ben begonnen! Sinds Juni 2017 ben ik Etos social ambassador en in dit artikel vertel ik daar alles over!

Etos Color Care lipstick

IMG_1231
Dit is mijn allereerste review geweest en het artikel wat er voor zorgde dat ik uitgekozen werd als een van de Etos Social Ambassadors! Ondertussen ben ik qua foto’s maken wat beter geworden, dus sorry alvast voor de slecht belichte foto’s, haha.

Review | Etos lip pencil, lipstick & primer water

IMG_2269
Last but not least, nog een review die in de top 5 staat. Ook dit artikel is in samenwerking met Etos. Hierin was ik heel enthousiast over de lip liner en lipstick, maar wat minder over de primer water.
Dit was mijn top 5 meest bekeken posts! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Had je een van deze blog posts nog niet gezien, of heb je een andere favoriet? Ik hoor het graag!
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *