Beauty

Update | Mijn nagels laten groeien met Trind #2

In een vorig artikel schreef ik al dat ik mijn nagels wilde laten groeien met behulp van Trind. De afgelopen 2 weken heb ik braaf elke dag de kuur van Trind gevolgd. Hoe werkt deze kuur en belangrijker, werkt het bij mij? Lees snel verder om dat te weten!
Ik kan zeker zeggen dat mijn nagels in de afgelopen 2 weken flink zijn verbeterd. Ze zijn echt sterker geworden, ook al zijn ze buigzaam. Haaltjes heb ik ook niet echt meer gehad, waardoor mijn nagels echt eens de kans hadden om te groeien. Normaal gesproken zouden ze bij deze ‘lengte’ echt al ingescheurd zijn.

De kuur

Tijdens de kuur heb ik gebruik gemaakt van 3 producten van Trind. Ik gebruik de Cuticle BalsamNail Balsam en de Nail Repair Natural. Voor het verwijderen van de Nail repair natural heb ik de nagellak remover van Herôme gebruikt.
Ik heb de kuur als volgt gedaan:

Stap 1: Cuticle Balsam

IMG_2915
”Trind Cuticle Balsam voorkomt dat nagelriemen uitdrogen en herstelt droge nagelriemen door het toevoegen van vochtregulerende ingrediënten die het vocht voor langere tijd in de nagelriemen en de huid rondom de nagels vasthouden.”
De Cuticle Balsam breng ik aan op mijn nagelriemen. Dit doe ik allemaal op schone nagels. Dit wrijf ik lekker in mijn nagelriemen met mijn vingers. Dan als het nodig is, wat de eerste paar dagen best was, duw ik ze nog even terug met een bokkenpootje.

Stap 2: Nail Balsam

IMG_2914
”Droge nagels zijn de oorzaak van de meeste nagelproblemen. Trind Nail Balsam op basis van biotine, panthenol en phytantriol is een uniek product dat ontwikkeld is om de hoeveelheid nagelvocht in de nagel te optimaliseren en de nagelgroei te bevorderen. Zie het als een moisturizer voor je nagels.”
Na de Cuticle Balsam ga ik verder met de Nail Balsam. Deze breng je aan op je nagels zoals je met een nagellak zou doen. Dit laat je een paar minuutjes intrekken. Het beetje wat dan nog op je nagels achter is gebleven wrijf je ook goed je nagels in. Vooral met deze stap merkte ik hoe droog mijn nagels wel niet waren. In het begin had ik namelijk helemaal geen restje meer wat ik in mijn nagels kon wrijven. Dit kon na een aantal dagen wel, waardoor ik dus meteen merkte dat mijn nagels al minder droog waren.
Omdat deze balsams allemaal olievrij zijn, kan je nadat je deze hebt gebruikt, gelijk nagellak of de Nail Repair Natural aanbrengen.

Stap 3: Nail Repair Natural

IMG_2916
”In twee weken naar gezonde, sterke nagels. Trind Nail Repair is een nagelversterker. In tegensteling tot de meeste nagelverharders die verkrijgbaar zijn, creëert Trind Nail Repair een perfecte balans tussen de percentages keratine en nagelvocht, waardoor de nagel zowel sterk als flexibel wordt.”
Als ik de Nail balsam heb ingewerkt, kan ik gelijk verder met de Nail Repair Natural. Ik breng op elke nagel een dun laagje van deze nagelverharder. Wat ik ook erg fijn vind aan deze nagellak is dat ik heb gemerkt dat het vrij snel droogt. Na ongeveer 30/60 seconden is de nagellak droog en kan je je handen weer gebruiken.
Met dit hele proces ben je misschien maar iets van 5 tot 10 minuutjes bezig. Het is dus zeker wel haalbaar om hier elke dag even de tijd voor te nemen. De bedoeling verder van deze kuur is nu dat je elke dag het laagje van de Nail Repair Natural eraf haalt met nagellak remover en dan begin je vervolgens weer opnieuw met alle stappen. Dit doe je dan twee weken lang. Daarna kan je de Nail Repair Natural nog steeds wel gebruiken, maar bijvoorbeeld als basis voor je nagellak.

Het resultaat

Dan nu het resultaat na twee weken braaf de Trind producten te hebben gebruikt.

Ik ben echt blij dat ik deze producten een kans heb gegeven! Ook ben ik zelf erop gaan letten dat ik mijn nagels ook dagelijks gewoon verzorg. Ik gebruik verder mijn Ultrabalm van Lush om mijn nagelriemen te verzorgen en handcrème.
Nog even een foto van toen ik met de kuur begon en hoe ze er nu uitzien naast elkaar gezet.

 

Pas nu ik de foto’s ook naast elkaar zie, zie je echt wel verschil! Ze zijn niet alleen langer, maar ze zien er ook een stuk gezonder uit.
De producten van Trind zijn niet goedkoop, ze kosten allemaal zo rond de € 14,- a € 15,-. Maar heb je droge nagels die snel splijten of scheuren dan zijn deze producten het wel zeker waard!
Zou jij de producten van Trind een kans geven?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen! 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *