Beauty

Rituals | The Ritual of Sakura

Als verlaat verjaardagscadeau kreeg ik nog dit leuke pakketje van Rituals. In dit artikel vertel ik over de producten die erin zaten en wat ik ervan vind! De geur is in ieder geval al heerlijk!

Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie combineert onze The Ritual of Sakura collectie het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk. Zo ervaar je elke dag als een prachtig nieuw begin.

Dit cadeaupakketje bevat de volgende producten:

  • Shampoo
  • Showerfoam
  • Rice scrub
  • Body cream

Zoals ik al zei is de geur van deze producten echt heerlijk! Je ruikt echt de geur van de rijstmelk en het is een lekkere zoete geur.
De verpakkingen van deze productlijn is vrij simpel. Wit met roze tekst. Simpel, maar ik vind het goed passen bij de geur.

The Ritual of Sakura | Shampoo

IMG_2502
Ik was erg benieuwd naar deze shampoo. Want hoewel ik wel al een aantal keer producten van Rituals heb gekocht|gehad heb ik nog nooit een shampoo van het merk gebruikt.
Wel vond ik het dan jammer dat de conditioner niet bij het pakketje zat. Ik moet met het wassen van mijn haar altijd nog conditioner erin doen anders is mijn haar echt een ramp! En aangezien ik hier nu dus een ander merk voor moest gebruiken, heb ik het idee dat ik het niet heel goed heb kunnen testen, al is dat misschien gewoon mijn idee.
Om mijn haar te wassen met deze shampoo vond ik toch wel prettig! De geur ruik je duidelijk en daarmee is het nog lekkerder om je haar hiermee te wassen. Ik denk dat als je de conditioner hierbij zou gebruiken, je haar na het douchen nog steeds heerlijk ruikt!

Een fles van 250 ml kost € 9,50.

The Ritual of Sakura | Showergel

IMG_2505
De Showergels van Rituals heb ik weleens vaker gehad en ik vind het altijd heerlijke producten om mee te douchen. Het heet showergel en in eerste instantie komt het er ook uit als een gel, maar al gauw veranderd de gel in een soort van zachte mousse. Je hebt van het product ook niet veel nodig en dus kan je er best lang mee doen.
Mijn huid ruikt heerlijk na het gebruik van de showergel en voelt lekker zacht.

Voor het volledige product betaal je € 8,50 en deze bevat dan 200 ml.

The Ritual of Sakura | Rice Scrub

IMG_2503
Deze scrub is ook weer een fijn product in de lijn. Het is een hele milde scrub en omdat het zo mild is, voel ik de scrub bijna niet. Hierdoor heb ik het gevoel dat het bijna niks doet. Van mij mag een lichaamsscrub altijd wel een beetje grover zijn.
Hoewel ik met dit product niet echt het gevoel had dat ik aan het scrubben was, voelde mijn huid wel echt onwijs zacht hierna. Het doet dus zeker wel wat en eigenlijk is dit alleen maar beter. Zo scrub je niet je huid kapot.

Voor dit product van 150 ml betaal je € 10,00.

The Ritual of Sakura | Body cream

IMG_2506
Als laatste deze body crème. Het is een heerlijke dikke crème, die mijn huid lekker zacht maakt. Je ruikt de geur goed, ook nog een aantal uurtjes later. Ook trekt de crème lekker snel in, dus je bent niet heel lang aan het wachten.

Dit product zit normaal in een pot en voor een pot van 220 ml betaal je € 17,50.

Als je al deze producten bij elkaar gebruikt, blijft de geur lang hangen en geniet je er nog de hele dag van!
Wat vind jij van de producten van Rituals en wat is je favoriete geur?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen! 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *