Beauty,  Reviews

Treets (bubble) bruis producten

Wij zijn een aantal dagen geleden een midweekje in Zeeland geweest. Omdat wij daar een bad hadden, had ik bij Etos 2 badproducten gekocht. Dit is van het merk Treets. Treets Traditions heeft nu een nieuwe lijn, Treets Bubble. De lijn bestaat uit leuke, felgekleurde bruisballen en doucheproducten. Er zijn veel verschillende soorten en ik besloot de ‘You’re one in a melon’ mee te nemen en een wat grotere in een hartjes vorm.

You’re one in a melon

Als eerste besloten we de ‘You’re one in a melon’ te gebruiken. Deze heeft een vrolijke, wat oranje, kleur. Wat ik meteen al merkte met het eraf halen van het folie, was dat dit heel moeilijk was. Het had het makkelijker gemaakt als er iets van een scheurrandje in zou zitten of iets. Nu moesten we noodgedwongen de schaar erbij pakken om de bruisbal te kunnen gebruiken.

Nadat het plastic eraf was, rook ik wel meteen de lekkere geur die er van af kwam. Je ruikt heel duidelijk de meloen en dit vond ik zelf een hele aangename geur.

Nadat we de bruisbal in het water hadden gegooid duurde het redelijk lang voordat deze was opgebruist en de geur verspreide zich door de badkamer. Na een paar minuten in het warme water gezeten te hebben voelde ik dat mijn huid al lekker zacht was geworden. Wel merkte je op een gegeven moment niet echt meer wat van de geur, wat ik wel weer jammer vond.

Wat wel een pluspunt is om erbij te vermelden is dat ik meestal met badproducten, en ja zelfs met de lush bruisballen, ik na het badderen al gauw jeuk krijg aan mijn benen. Ik merkte dat dit bij deze bruisbal helemaal niet het geval was. Wat voor mij heel fijn is. Er is namelijk niks vervelenders dan na het ontspannen in bad, jeuk te krijgen aan je benen (of waar dan ook op je lichaam)

Hartjes Vorm Bruis‘bal’

De bruisbal in hartjes vorm vond ik echt de leukste van de twee! Dat het al in de vorm van een hart is, vind ik heel gaaf.

Het plastic wat hierom heen zat, ging er tenminste wel heel makkelijk vanaf, maar ook als je de bruisbal nat maakte, ging het schuimen. Je kreeg dan echt een roze gekleurde schuim, heel leuk!

De geur van dit product kon ik niet helemaal plaatsen en het paste ook niet bij het uiterlijk van de bruisbal. Je verwacht, ik in ieder geval, een vrij zoete geur door het roze uiterlijk en de hartjes vorm, maar dit was helemaal niet het geval. Het rook eerder een beetje ‘mannelijk’. Het rook zeker niet vies, maar het paste gewoon niet bij de bruisbal zelf.

Nadat ik de bruisbal had natgemaakt en in het water had gelegd, kleurde het bad echt felroze! Dit is zo leuk om te zien, haha. Ook bij de bruisbal had ik tijdens, maar ook na, het badderen geen last van jeuk.

De prijs van de bruisballen valt ook wel mee, al vind ik bruisballen al gauw duur, omdat je ze maar 1 keer kunt gebruiken. Maar je betaald voor deze bruisballen ongeveer € 2,99. Helaas hebben wij zelf thuis geen bad, maar mochten we weer ergens heen gaan waar we een bad hebben, weet ik welke bruisballen ik zal kopen! De Treets badproducten zijn dus te koop bij Etos.

Kende jij deze badproducten en zou jij een van deze producten een keer proberen?

Liefs,

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *