Lifestyle,  Personal

The No Make-up Tag

Ik was weer eens op zoek naar een nieuwe tag om in te vullen en ik zag deze ‘No Make-up’ Tag. Aangezien ik de laatste tijd weer veel bezig ben met make-up en nieuwe make-uplooks, leek het mij wel leuk om deze voor jullie in te vullen!

Ik vond de tag op trendbubbles en officieel komt de tag van proud2bme

Laten we beginnen!


1. Draag je vaker wel of geen make-up?
Ik draag (bijna) elke dag make-up. Eigenlijk zodra ik de deur uit moet. Heb ik een lekkere rustdag thuis, dan draag ik geen make-up.
2. Noem een make-up product waar je niet zonder kan
Het is moeilijk om er 1 te kiezen, want ik ga meestal ook echt niet de deur uit zonder foundation. Maar ik ga dan toch voor mascara, anders heb ik echt een blote billen gezicht, haha.
IMG_2723
3. Noem een make-up product waar je wel zonder kan
Dan ga ik denk ik voor eyeliner. Ook al maakt het je make-up look soms wel net even wat beter af, maar zonder is de make-up look net zo mooi!
4. Voel je je zelfverzekerd zonder make-up?
Eerlijk gezegd niet, haha. Ik heb van mijzelf hele lichte wimpers, waardoor het dus lijkt of ik geen wimpers heb als ik niks op heb. En mijn huid zelf is ook niet heel egaal van zichzelf en vrij dof.
5. Welk gedeelte van je gezicht vind je het mooist?
Mijn ogen. Zowel de kleur als hoe ze eruit zien.
6. Waar ga jij niet zonder make-up naar toe?
Zoals ik al net aangaf, eigenlijk nergens naartoe. Maar ik zou dan zeggen als ik een speciale gelegenheid heb. Een feestje of iets.
Processed with VSCO with t1 preset
7. Waar ga jij wel zonder make-up naar toe?
Ik zou wel even snel naar de supermarkt zonder make-up durven, of wat ik dan wel vaak doe, is bijvoorbeeld de vuilniszak weggooien, haha! Daarvoor moet ik ook een stuk naar buiten!
8. Mag iedereen jou zonder make-up zien?
Dat wel, ik voel mij er alleen niet heel zeker bij. Ik heb bijvoorbeeld ook foto’s op mijn blog staan waar ik geen make-up op heb, dus dat zou een beetje raar zijn als ik op deze vraag nee zou zeggen, haha.
9. Dilemma: Een week geen make-up dragen of een week lang je make-up door je vriend laten doen?
Ik zou dan mijn vriend mijn make-up laten doen! Vooral omdat ik anders naar werk zou moeten zonder make-up, wat ik totaal niet zou zien zitten. Maar ook omdat ik oprecht denk dat hij het wel zou kunnen, haha!

Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden! Neem hem vooral over als je deze tag zelf ook wilt doen. Wel zou ik het dan leuk vinden als je mij erin vermeld.
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen! 

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *