Beauty,  Reviews

Olaz Total Effects | Parfumvrij

Een een vorig artikel over mijn vernieuwde gezichtsverzorging routine konden jullie al lezen dat ik goed op ben gaan letten over wat ik voor producten op mijn gezicht smeer. Ik gebruikte alle producten van Uncover skincare en deze bevielen super goed en mijn huid is er echt van opgeknapt.

Nu was mijn moisturizer van Uncover Skincare weer op en omdat ik wist dat Dr Jetkse Ultee ook de Olaz créme parfumvrij aanraadde, besloot ik deze een keer te proberen. Deze is een stuk goedkoper en dit scheelde mij zeker de helft!

Olaz Total Effects Parfumvrij | 50 ml | € 23,95

IMG_0619

Deze crème van Olaz is geloof ik de enige die echt parfumvrij is. Wat ook heel fijn is aan deze crème is dat het goede werkzame stoffen bevat zoals Niacinamide, panthenol, groenethee-extract en vitamine E.

IMG_0621

De crème zit in een pompflacon waardoor er (bijna) geen lucht bij kan komen en de werkzame stoffen dus langer goed/werkzaam zijn.

Een druk op het pompje is al genoeg om je hele gezicht en hals in te smeren. Het is een fijne, lichte créme. Hij voelt wat dikker aan, maar is verder heel goed uit te smeren.

IMG_0623

Ik gebruik de Olaz Total Effects Parfumvrij nu alweer een paar maanden en ik ben er erg tevreden over! Ik heb ook van deze créme geen last en het scheelt mij echt een hoop geld in vergelijking met de Moisturizer van Uncover Skincare. Ook is deze créme vaak in de aanbieding!

Toevallig is, bij Etos, alle gezichtsverzorging deze week nog ( t/m 29 Juli 2018) 1+1 gratis! Mooie kans dus om deze crème te proberen!

Zou jij deze crème uitproberen?

Liefs,

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *