Beauty,  Reviews

Carli Bybel Palette + Mijn everyday look

Hoi allemaal!
Laatst kocht ik dit mooie palette van Carli Bybel. Voor wie haar niet kent, zij is een bekende Amerikaanse youtuber en ik volg haar zelf nu al een aantal jaar. Dit palette is eerlijk gezegd al een tijdje uit en ondertussen is er ook een een deluxe versie van uitgekomen.  Dit palette is in samenwerking met BH Cosmetics. Ik heb zelf een aantal jaar geleden van dit merk ook een palette gekocht en ik vind het een heel fijn merk. Het is niet heel duur en de producten zelf zijn goed.

Het Carli Bybel Palette | € 17,99

IMG_2854
Ik kon niet wachten om met dit palette aan de slag te gaan, vandaar dat hij al aardig gebruikt is op de foto, haha. De bovenste 2 rijtjes zijn oogschaduw en de onderste rij zijn highlighters.
Als eerste de swatches van de bovenste rij:
IMG_2856
Swatches van de tweede rij:
IMG_2870
En de highlights:
IMG_2871
Dit palette heeft hele mooie warmen kleuren vind ik. Ik hou wel van dit soort kleuren. Ook vind ik de glans heel mooi van de tweede rij kleurtjes. Dit zijn hele mooie koperkleuren.
Van de highlighters weet ik nog niet zo goed wat ik moet vinden. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het echt prachtige kleuren, maar niet echt geschikt als highlighter, behalve dan de roze variant. De rest zou ik dan ook gewoon als oogschaduw gebruiken.

Mijn everyday look

Het leek mij leuk om gelijk een make-up look te laten zien die ik met dit palette de laatste tijd maak. Ik gebruik cijfertjes om aan te geven welke kleuren ik gebruikt heb.
Palette met cijfers
Als eerste doe ik na mijn primer nummer 1 aanbrengen over mijn gehele oog. Daarna gebruik ik nummer 2 in mijn arcadeboog en ietsje erboven. Ik gebruik hier trouwens een blending kwast voor. De kwasten die ik gebruik zijn allemaal van Morphe.
IMG_2875
Hierna pak ik een iets kleinere blending kwast en breng ik ook nummer 3 aan in mijn arcadeboog, net iets onder de vorige kleur. Ook breng ik deze kleur aan in de buitenste ooghoek en blend dit samen.
IMG_2877
Nummer 4 gebruik ik voor mijn binnenste ooghoek. Welke kleur ik hiervoor gebruik verschilt nog weleens, maar deze keer ging ik dus voor deze goude kleur.
IMG_2883
Ook breng ik deze kleur aan onder mijn ogen. Nummer 5 gebruik ik vervolgens als highlighter in het hoekje van mijn ogen en dan is mijn make-up alweer klaar en ziet het er zo uit!
IMG_2884

Ik kocht mijn palette trouwens bij Beauty88. Ze verkopen hier van meerdere merken producten en zeker leuk om even een kijkje te nemen!
Andere producten die ik gebruikte zijn:
Foundation: Catrice 24h Foundation
Wenkbrauwen: Revolution brow palette
Mascara:Etos volume mascara
Highlighter:Revolution baked highlighter
Blush:Rimmel Sculpting palette
Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden! Laat mij vooral even weten wat jullie van de make-up look vinden, het lijkt mij leuk meer van dit soort artikeltjes te maken of misschien als video!
Wat vinden jullie van het palette zelf? Zouden jullie hem kopen?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen! 

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *