Beauty,  Lifestyle,  Personal,  Reviews

Mijn nagels laten groeien met Trind! | #1

Hoewel ik nooit aan goede voornemens doe, wil ik toch voor mezelf een doel stellen. Al heel lang wil ik namelijk lange nagels van mijzelf. Dit is mij in al die jaren nog nooit gelukt. Reden: Hele zwakke nagels die heel snel afbreken. Ik wil dit doel halen met behulp van Trind! Hier heb ik al zoveel over gehoord, dus ik ben heel benieuwd wat dit voor mij gaat doen.

Mijn ‘nagelverhaal’

Als klein meisje beet ik al nagels, soms tot bloedens toe. Velletjes die ik los trok of de randjes die ik beet. Later probeerde ik steeds maar weer om mijn nagels te laten groeien. Ik probeerde van alles! Mijn moeder had zelfs op een gegeven moment van dat nagelbijt spul gehaald. Dit smeer je op je nagels en heeft een hele vieze, bittere smaak! Dit hielp in het begin een beetje, maar bah! wat was dit vies. Even je vingers aflikken na het eten van kippenpootjes of iets? Vergeet het maar! De bittere smaak zit gelijk in je mond en ging er voorlopig ook niet uit. Op een gegeven moment proefde ik het niet eens meer en had het spul dus geen zin meer, want ik beet er gewoon doorheen. Dat werkte dus ook niet.
Nagelverharders had ik ook geprobeerd, maar zelfs de nagelverharder van Herôme werkte niet. Nu weet ik waarom, maar daarover vertel ik in een volgend artikel meer.
Omdat ik het helemaal zat was om van die lelijke stompjes te hebben, heb ik ook nog een tijdje gelnagels gehad. Dit koste een hoop geld en toen mijn vriend en ik op zoeken gingen naar een huis en we dus wilde samenwonen, ben ik hiermee gestopt. Het hele erge nagelbijten was opzich toen wel redelijk gestopt, maar gewoon elke keer als ik een klein witje randje begon te zien, scheurde het weer in en beet ik het weer af. Ook ‘haaltjes’ die dan aan je nagels zitten, begonnen mij op een gegeven moment zo te irriteren dat ik ook hier aan ging lopen trekken. Om vervolgens mijn hele nagel ‘per ongeluk’ mee te trekken.
Ongeveer een jaar geleden ben ik toch weer naar de kunstnagels gestapt. Samen met mijn moeder gingen we dan naar een nagelsalon en lieten daar ‘Solar’ nagels zetten. Dit is dunner, maar sterker dan bijvoorbeeld Acryl. Dit heb ik ook nog een tijdje volgehouden. Maar ik krijg het ook zelfs voor elkaar om de kunstnagels af te bijten, of ze braken gewoon. Dit heeft ook wel te maken met mijn werk, doordat ik ook veel met kartonnen dozen werk. Dit droogt je nagels onwijs uit, maar maken ze ook dunner. Dit koste mij per maand onwijs veel geld, omdat ik steeds voor een nieuwe set betaalde. Ik besloot gewoon plaknagels te kopen en ze zelf dan maar steeds op te plakken. Als er dan eentje los zou laten, kon ik deze gewoon zelf opnieuw plakken en kost mij dat dus veel minder geld.
Nu ben ik er toch wel achter gekomen dat ik gewoon mijn eigen nagels lang wilt laten groeien. Ik heb namelijk ook een set van Sensationails gekocht, wat mij het mooist lijkt op je eigen nagels. Sensationails is gelnagelak wat je heel makkelijk thuis kunt doen. Hierover zal ik ook nog een apart artikel maken. In ieder geval besloot ik een setje van Trind te kopen, waar ik super veel goede reacties over las en het was ook nog toevallig in de aanbieding.

De producten

Het perfect System van Trind bevat zes producten waarmee je in twee weken tijd perfecte nagels, nagelriemen en handen hebt. Het Trind Perfect System bestaat uit:

  • Cuticle Remover
  • Cuticle Balsam
  • Nail Magic Buffer
  • Nail Balsam
  • Nail Repair Natural
  • Hand Repair

Ik gebruik zelf 3 van deze producten, namelijk de Cuticle Balsam, Nail Balsam en de Hand Repair.
Hoe je deze producten gebruikt zal ik in een volgend artikeltje vertellen. Ik ga jullie namelijk ook elke week op de hoogte houden hoe het gaat met mijn nagels. Deze kuur duurt 2 weken, dus ik ben heel benieuwd hoe mijn nagels er over 2 weken uitzien!
Zo zien mijn nagels er nu uit. Doordat ik net hiervoor nog plaknagels op heb gehad, heb ik wel een klein randje gekregen. Ook heb ik de producten al 2 keer gebruikt toen ik deze foto maakte.

Ik hoop dat jullie net zo benieuwd zijn als ik naar deze producten! Zijn jullie al bekend met het merk Trind? En wat vinden jullie ervan?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *