Hotspots,  Lifestyle

Food Hotspot – Pavarotti

Dichtbij het stadhuis van Zoetermeer zit een italiaans restaurant. Pavarotti. Ik heb hier nu 2x gegeten en it’s so good!

De eerste keer

Voordat wij op vakantie gingen besloten wij de vakantie goed te beginnen en lekker uit eten te gaan. Het was lekker weer en Dennis, mijn vriend, had hier al een paar keer met zijn werk gegeten. Hij had al een paar keer aangegeven dat we hier echt een keer samen moesten eten, en dus werd het Pavarotti.

Zoals ik al aangaf was het lekker weer en gelukkig is er bij Pavarotti de gelegenheid om buiten op het terras te zitten. Eigenlijk was er geen plek, maar er gingen net toevallig mensen weg. Ze ruimden alles netjes en snel op en maakten de tafel schoon, zodat we konden gaan zitten.

Ze hebben veel verschillende pasta- en pizzasoorten. Het was echt moeilijk kiezen! Ze hebben zelfs biologische spelt pasta!

pastapizza's

De prijzen vallen ook redelijk mee, want je krijgt er echt een grote pizza voor!

Ik besloot de eerste keer te gaan voor de pizza bruschetta en Dennis nam de biologische spelt pasta aglio y olio.

Kijk die happy faces, haha!

De pizza die ik had was echt heerlijk. Er zat wel een beetje veel rucola op, maar ik vind dat gelukkig altijd lekker! De pasta zag er zeker ook goed uit en smaakte ook goed volgens Dennis. Ik mocht natuurlijk ook een hapje proeven en hij was zeker goed!

Als toetje namen we tiramisu, waar ik helaas geen foto van heb gemaakt. Dit is denk ik de meest lekkere tiramisu die ik ooit gegeten heb!

De tweede keer

De tweede keer dat we er gingen eten was ook nog met m’n schoonouders erbij! En dit keer gingen we binnen zitten. Ik had het binnen eigenlijk nog helemaal niet gezien, maar er bleek een hele leuke serre te zitten. Het dak kunnen ze dan, als het heel warm is, open maken!

IMG_14742

Ik vond het een hele rustige uitstraling hebben zo!

Deze keer besloot ik met drinken trouwens voor een apart drankje te gaan. Nog nooit gedronken, maar ik maakte de gok. Blij dat ik dat gedaan heb, want hij was heerlijk! Het was een Martini Rosato E Tonic. 50% Martini Rosato en 50% tonic water!

IMG_1487

Toen we de tweede keer hier gingen eten, hadden we allemaal zo’n trek, dat we ook nog een voorafje namen. We hadden bruschetta’s en een focaccia broodje.

Ook dit was weer heerlijk, kan niets anders zeggen!

Hoewel ik de vorige keer tegen mezelf had gezegd om de tweede keer een pasta te nemen, had ik toch weer meer zin in een pizza! Ik nam dit keer wel een andere pizza, namelijk de Quattro Formaggi. Dennis nam weer hetzelfde, haha. Die beviel toch wel goed dan! Mijn schoonmoeder had hetzelfde alleen zonder de spelt pasta en mijn schoonvader nam ook een pizza, maar dan de Diavola.

En zo zag onze tafel er toen uit!

IMG_1481

Helaas paste het toetje er hierna echt niet meer bij, die hebben we dus ook overgeslagen, helaas, haha!

Al met al hebben wij hier dus heerlijk gegeten! Het personeel is vriendelijk, prijzen zijn goed en het eten is echt super snel klaar! Wij zaten er rond 17.00, 17.15 kregen we de voorafjes en om 17.40 zaten we al met ons eten voor ons neus!

Mocht je dus ooit een keer in het stadshart zijn in Zoetermeer en je moet nog eten, overweeg dan zeker even Pavarotti!

Houden jullie ook zo van italiaans eten? En wat eet je dan het liefst?

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *