Lifestyle,  Personal

Tag – I Love Sleep!

Hoi allemaal!
Ik vond het wel weer eens tijd voor een tag en ik kwam deze ‘I Love Sleep’ tag tegen op trendbubbles.nl. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees snel verder!
1. Hoe laat ga je meestal naar bed?
Meestal is dat toch wel rond 22.00. Dit komt ook omdat ik vaak om 07.00 al begin en dus moet ik er dan al om 05.00 uit! Het word meestal ook wel wat later als we nog een extra aflevering van een serie kijken.
2. Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Ik maak altijd mijn gezicht schoon en we eindigen eigenlijk altijd met een serie kijken in bed. 
3. Wat doe je als je niet kunt slapen?
Dit gebeurd opzich niet heel vaak, omdat ik meestal altijd wel snel in slaap val, maar ik ga dan of op mijn mobiel even nog wat dingen kijken, of ik blijf net zolang ronddraaien in bed tot ik wel in slaap val. (Dit is dan wel het meest vervelende voor mijn vriend trouwens. dan kan hij door mij weer niet slapen!)
4. Wat is je favoriete slaaphouding?
Ik lig het liefst op mijn zij en dan lekker knuffelend met mijn vriend, haha.
5. Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Dit vind ik een lastige! Als je mij al wakker zou krijgen is het denk ik voor eten! Lekkere pizza ofzo, haha!
6. Hoe laat gaat je wekker ’s ochtends?
Als ik om 07.00 moet beginnen, gaat mijn wekker om 04.45. Ik heb ook tijden dat ik 15.00 begin, dan zet ik geen wekker.
7. Snoozen of direct opstaan
Snoozen! Maar daarvoor zet ik wel express mijn wekker om 04.45, want ik hoef er eigenlijk pas om 05.00 echt uit. Ik zet hem gewoon een kwartier eerder zodat ik tot 05.00 kan blijven snoozen, haha.
8. Slaap je uit in het weekend?
In mijn geval vind ik het wel uitslapen, ja. Omdat ik vaak al vroeg eruit ga, is het meest late wat ik eruit ga misschien 08.30. 
9. Welke rare dingen doe je in je slaap?
Ik ben mijzelf er niet van bewust, maar blijkbaar snurk ik soms en praat ik weleens in mijn slaap. Maar dan niet echt praten, maar meer smakken ofzo (volgens mijn vriend dan)
10. Hoeveel kussens liggen er in je bed?
Gewoon eentje. Met meer lig ik te hoog en kan ik echt niet slapen!
11. Wat heb je aan in bed?
Meestal alleen mijn ondergoed, ik krijg het namelijk al snel veel te warm.
12. Slaap je met sokken aan?
Hell no!
13. Hoe groot is jouw bed?
140×200
14. Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…
Eigenlijk altijd op mijn mobiel kijken, slechte gewoonte, maar al is het gewoon om even een blik te werpen of ik niks gemist heb.
15. Droom je elke nacht?
Als het wel zo is kan ik het mij niet altijd herinneren. 
16. Welke droom of nachtmerrie kun je goed herinneren?
Een droom die ik vroeger wel vaak had is dat ik achterna word gezeten en eigenlijk alleen maar aan het rennen ben, om hetgeen kwijt te raken wij mij achterna zit. Ik heb geen idee wie of wat dit is. Ik weet alleen dat het in een soort heel groot gebouw is, een kasteel of zoiets. En dromen die ik pas kan herinneren zijn dromen over mijn Oma. Die dromen kreeg ik nadat ze was overleden en daardoor heb ik altijd het gevoel alsof ik haar echt even gezien heb en haar echt gesproken heb. 
Dit was alweer de tag! Ik hoop dat je het leuk vond om mijn antwoorden te lezen. De echte bedenker van deze tag is trouwens Energy+
Neem gerust deze tag over maar graag Energie+ ook vermelden als je deze tag gaat gebruiken en ik zou het leuk vinden als je Little-E Blonde er ook even bij vermeld.
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *