Lifestyle,  Personal

Week Highlights #6 | Teamuitje & moederdag

In mijn Week Highlights geef ik jullie een kijkje in mijn leven en kun je lezen wat ik heb gedaan! Deze week (week 19) heb ik zelf helemaal zelf lasagne gemaakt en had ik een gezellig teamuitje!

Bij het maken van deze week highlights kwam ik er achter dat ik eigenlijk bijna geen foto’s heb gemaakt! Ik kan dus wel gewoon vertellen wat ik heb gedaan, maar je zal voor beeld even je verbeelding moeten gebruiken, haha.

Maandag, Dinsdag & Woensdag moest ik gewoon werken en is er verder niet zoveel bijzonders gebeurd.

Donderdag was ik vrij i.v.m Hemelvaart en Dennis was ook vrij. We zijn gezellig met mijn ouders naar mijn opa geweest en daar hebben we even lekker een bakkie gedaan. Daarna zijn we teruggegaan naar mijn ouders en aten we daar een tosti gemaakt door mijn broer(tje) 😉 .

Onverwachts zijn we daarna met mijn ouders, broer(tje) & Kai nog een keer naar de ijssalon gegaan waar we vorige week ook waren geweest, want het was ook lekker weer!

’s Avonds maakte ik helemaal zelf lasagne. En wat was het lekker. Zelfs de bladen had ik zelf gemaakt met behulp van mijn pastamachine =D. Ik maakte het met extra stukjes mozzarella! Wel maakte ik een beetje een inschattingsfout met het vullen van mijn schaal. Hij was namelijk tot de rand vol waardoor de kaas er helemaal overheen gelopen was! Oeps!

IMG_0489 (1)

Vrijdag waren we ook allebei vrij en besloten we lekker een rustdagje te houden. Het zou namelijk ook weer een heel druk weekend worden!

Zaterdag moest ik namelijk de hele dag werken van 9-20. Daardoor heb ik deze dag eigenlijk ook niets bijzonders gedaan en was ik best moe toen ik thuis kwam, haha.

Zondag was het moederdag maar tegelijkertijd had ik ook een teamuitje van mijn werk. Ondanks dat het een hele drukke dag was, was het wel heel leuk. Om 11 uur moest ik in Leidschendam zijn, want er was gepland om te gaan boxen. Dit heb ik nog nooit gedaan, maar heb er wel altijd al interesse in gehad. Uiteindelijk bleek het niet alleen boxen te zijn, maar eigenlijk doe je gewoon een hele workout! Wel was het een hele leuke ervaring, en wie weet, ga ik het wel vaker doen! Enige nadeel: Nu ik dit typ zit ik echt met enorme spierpijn achter mijn pc, haha.

Na het boxen werd ik opgehaald en gingen we nog naar de XXL Carwash om de auto te wassen. Zo waren we ook alweer snel een uurtje verder en omdat het moederdag was, wilden we ook nog even langs de mama’s. Dus we gingen gelijk door naar mijn ouders, deden daar even een bakkie en kregen we een gebakje. En gingen toen weer door naar mijn schoonouders, waar we ook weer een lekker appelgebakje kregen. Daar keken we ook nog even naar het racen, maar ik was ook zo moe dat ik ook gewoon even in slaap was gevallen, haha.

Rond 17.00 gingen we weer naar huis, want ik moest om 19.00 weer bij Eten & Zo zijn in Zoetermeer. Het boxen was namelijk niet het enige wat we die dag deden, maar we gingen dus ook nog lekker uit eten met het team. Ik moest dus nog even douchen, want dat was iets waar ik dus nog geen tijd voor had gehad na het boxen!

Bij Eten & Zo heb ik heerlijk gegeten en 4 keer opgeschept(!) We hebben het uiteindelijk nog tot half 10 volgehouden en toen gingen we weer lekker naar huis. Ik was echt kapot en viel daarom ook als een blok in slaap..

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *