Lifestyle,  Personal

Weekoverzicht #1 | Mingle Mush & Duitsland

Voor het eerst plaats ik vandaag een weekoverzicht van afgelopen week. Het liefst wil ik hier een wekelijks artikel van maken, máár ik beloof nog niks, aangezien ik in een week veel werk en dan verder niks bijzonders plan, dus  zo’n spannend leven heb ik (nog) niet, haha 😉 . Toch heb ik deze week ook wat leuke dingen gedaan! Zo ging ik voor het eerst ergens in mijn eentje koffie drinken en gingen we weer inkopen doen in Duitsland!

Maandag t/m Woensdag

Deze week moest ik van maandag t/m vrijdag werken, waarvan ik 3 avond-diensten had en 2 ochtend. Op een dag dat ik avond dienst heb, begin ik om 15u. In de ochtend doe ik dan niet heel veel. Ik deed op die dagen wat aan mijn blog en verder zat ik op mijn Ipad, heel saai, haha.
Op woensdag was er op werk veel te doen en dus in plaats van 15.00 te beginnen, besloot ik om 13.00 te beginnen. Door 13.00 te beginnen kreeg ik maaltijdvergoeding, wat betekende dat ik even wat lekkers kon halen. Ik haalde 2 broodjes kroket en een patat met ketchup! Helaas heb ik hier verder nog geen foto van, aangezien ik later deze week pas besloot te gaan beginnen met een weekoverzicht op mijn blog! 😛

Donderdag

Donderdag moest ik eerst werken van 7.00 – 15.00. Aangezien mijn vriend vlakbij mijn werk werkt, ga ik normaal gesproken zijn kant op en dan gaan we samen naar huis. Nu moest hij nog wat overwerken en dus besloot ik op hem te wachten. Ik kon alvast naar huis gaan, maar what’s the fun in that? 😉
Na werk heb ik eerst nog een tijdje met een collega buiten wat gekletst en toen zij naar huis ging en mijn vriend nog niet klaar was ben ik richting ‘Mingle Mush‘ gelopen. Dit zit vlak achter Den Haag Centraal. Mingle Mush is eigenlijk een plek waar meerdere eettentjes zitten. Je kunt hier ook alleen maar pinnen. Het zijn eigenlijk allemaal Food trucks bij elkaar, maar dan staan ze binnen. Het concept is heel leuk bedacht! Mocht je met wat mensen gaan eten en iedereen wil iets anders, dan kan dat gewoon. In ieder geval hebben ze er ook een hoekje naast het raam waar je gewoon kan gaan zitten en koffie kan drinken.
Het was voor het eerst dat ik echt ergens gewoon ging zitten in mijn eentje. In het begin vond ik het een beetje ‘awkward’ en ik wist ook niet precies of ik voor de koffie ook ergens zelf moest bestellen of dat er iemand langs zou komen. Uiteindelijk heb ik het rustig afgewacht terwijl ik mijn IPad erbij had gepakt. Er kwam inderdaad iemand langs die vroeg of ik wat wilde drinken. Ik besloot voor een Latte Macchiato te gaan.
Zo zat ik opeens in mijn eentje op een plek koffie te drinken en wat aan mijn blog te werken.
IMG_0267
Ik moet zeggen dat dit best beviel. Dit zal ik misschien ook nu wel wat vaker doen!

Vrijdag

Ook vrijdag had ik een ochtend-dienst en dus was ik weer om 15.00 klaar. Ik ging terug met de tram, want mijn vriend was vandaag vrij en had bij ons thuis afgesproken met een vriendin. Toen ik thuis kwam was ze er nog en hebben we verder een hele gezellige avond gehad! We luisterden nummers waar we vroeger veel naar luisterde en dat bracht echt weer leuke herinneringen naar boven, haha. Het blijft ook altijd raar dat, ook al heb je sommige nummers al zo’n 10 jaar niet geluisterd, je gewoon nog steeds de tekst uit je hoofd weet!

Zaterdag

Zaterdag gingen we naar Duitsland. Mijn vriend is namelijk Woensdag jarig en we vieren het volgende week Zaterdag. We gingen dus weer wat inkopen doen.
Het begon natuurlijk ook weer goed, want toen we weg wilde kwamen we er achter dat er een zekering was gesprongen van de auto waardoor de stoelverwarming en rugsteun het niet deden. Zó konden we natuurlijk niet rijden (boehoe) en moest het eerst gemaakt worden. We zijn daarom eerst naar Brezan gereden om zekeringen te halen voordat we daadwerkelijk naar Duitsland gingen.
Toen we in Duitsland aankwamen zijn we als eerst gestopt bij een Döner zaakje. Deze hebben we ooit als aanraden gekregen van een vriend en sindsdien gaan we hier (bijna) altijd heen als we naar Kleve gaan. Je kan hier niet met de pin betalen en we hadden niet genoeg bij ons, dus moesten we eerst even een stukje lopen om wat geld te pinnen. Gelukkig scheen het zonnetje.
Daarna konden we al snel genieten van ons eten. Ik had een turkse pizza en mijn vriend had een broodje Döner. Nou ja..broodJE??
IMG_0276


Nadat we ons lekker volgegeten hadden, konden we onze boodschappen doen. Rond 18.00 waren we klaar en gingen we weer naar huis. Om 20.30 waren we thuis, konden we alles uitpakken en toen was de dag alweer (bijna) voorbij!

Zondag

De laatste tijd vind ik het weer steeds leuk om dingen te bakken en te koken. Ik had nog wat tomaten liggen die echt op moesten en besloot daar een tomatensoepje van te maken. Door wat Cajun kruiden en chilipeper toe te voegen werd hij ook nog eens best pittig! Dit vond mijn vriend in ieder geval niet erg! 😉

IMG_0278
De foto maakte ik toen de pan al half leeg was, sorry hiervoor, haha XD

Ook bakte ik daarna nog lekkere chocolate chip cookies!
IMG_0277
Dit was mijn week! En lekker genieten van de extra vrije dag morgen! Doen jullie nog wat leuks dit paasweekend?
Liefs,
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *