Beauty,  Reviews

Rimmel review – Brow Shake filling powder & Sculpting palette

Wat leuk dat je weer deze nieuwe review leest! Ik review in dit artikel niet 1 maar 2 producten voor jullie! Beide van Rimmel. Over de één heel enthousiast, over de ander wat minder. Lezen jullie mee?


Sculpting palette by Kate               € 10,99


Deze palette bestaat nu alweer een tijdje, maar ik testte hem nu pas uit. De sculpting palette bestaat uit een highlighter, contourpoeder en een blush.

palette

Wat mij al gelijk opviel was dat, naast de blush en highlighter, de contourpoeder ook glitters bevat. Dit hoort normaal niet in een poeder om mee te contouren, dus dit verbaasde mij wel een beetje.

achterkant

Dit is de achterkant van het doosje. Hierop staat waar je de bepaalde kleuren allemaal kan gebruiken. Nr. 1 is dan de Highlighter, nr. 2 de contour en nr. 3 de blush.

Als eerste maakte ik een swatch op mijn arm.

swatch

Toen op mijn gezicht. Ik begon eigenlijk als eerste met de contour, daarna de blush en toen pas de highlighter.

Net gedaan

Ik weet niet zo goed wat ik precies van dit palette moet vinden. Ik heb hem nu een aantal dagen gebruikt. De blush vind ik echt heel mooi! Deze was ook goed gepigmenteerd. Alleen dan de highlighter en de contour. Voor mij persoonlijk geeft de highlighter niet echt het ‘wouw!’ effect. Ik hou ervan als ik mijn kwast eigenlijk 1 keer in de highlighter veeg en dat het dan al super veel glans geeft. Dat is bij deze zeker niet. Ik moet echt goed met m’n kwast in de highlighter en het er dan echt een soort van opwrijven. En dit dan zo’n 3/4 keer achter elkaar. Je kan het zien aan het stukje onder mijn wenkbrauw. Hier heb ik de Etos rainbow highlighter gebruikt, aangebracht met m’n vinger. Die is echt veel heftiger.

De contour is ook moeilijk aan te brengen. Wel was ik blij dat je niks van de glittertjes merkt die mij in eerste instantie opviel. Maar de contour geeft z’n kleur niet echt goed af, vind ik, je ziet hem dan ook bijna niet. Ook vind ik hem toch iets te rood voor een contour. En voor de contour was eigenlijk de reden dat ik dit palette testte.

Persoonlijk is dit palette niet echt wat voor mij. Als je overigens houd van een wat subtielere look is dit palette zeker wel wat. Ook voor op reis is dit zeker een handig palette, omdat je gewoon makkelijk alles in een hebt. De blush is wel het enige voor mij wat een reden zou zijn om hem te blijven gebruiken. Maar ik zal toch op zoek moeten gaan naar een betere contourpoeder. Dus als iemand tips heeft? Die zijn zeker welkom!


Brow Shake filling powder       € 7,99


Naast de Sculpting palette kocht ik ook de Brow shake filling powder. Ik had eigenlijk geen idee wat ik van dit product moest verwachten. Maar mijn wenkbrauwpotlood was bijna op en dus werd het tijd voor iets anders. En toen zag ik deze dus.

brow shake.png

Zoals de naam al zegt is dit een wenkbrauwpoeder, maar in een verpakking van een eyeliner. Rimmel heeft namelijk ook een eyeliner die hier eigenlijk best wel op lijkt. Deze wenkbrauwpoeder moet je eerst schudden voordat je hem gebruikt. Je zou hiermee je wenkbrauw moeten kunnen omlijnen en vullen. Ik ben benieuwd! Toen ik hem openmaakte was ik wel even verbaast van het penseel. Als je het al zo kan noemen. Het is eigenlijk gewoon een soort sponsachtig stokje.

steeltje.png

Eerst was ik even bang dat ik nog een miskoop had gedaan, maar toen ik hem ging gebruiken, ging dat eigenlijk best makkelijk! Er zit veel poeder op het stokje en het smeert ook heel mooi en makkelijk op je wenkbrauw. Je moet even doorhebben hoe je hem het beste kunt gebruiken, want je moet niet gelijk heel hard drukken, want dan komt er best veel op. Aan het begin van m’n wenkbrauw deed ik hem dus iets zachter aanbrengen dan op het einde. Met zo’n stokje is het dunne lijntje aan het einde van je wenkbrauw trouwens echt super makkelijk te tekenen!

En zo zagen mijn wenkbrauwen er uiteindelijk uit:

IMG_1960

Ik ben erg tevreden over deze wenkbrauwpoeder en ik denk dat ik hier nog lang gebruik van zal maken. Deze poeder bestaat uit 3 kleurtjes. Blond, (medium) bruin en donkerbruin. Ik gebruik hier de (medium) bruin.

Hier nog een foto van heel mijn gezicht. Ik draag hier dus het sculpting palette en de brow shake filling powder.

hele gezicht

Ik hoop dat jullie wat aan deze reviews hadden en het leuk vonden om deze te lezen! Zou het sculpting palette wat voor jou zijn? En de brow shake filling powder?

Oh, en vergeet de tips voor een goede contourpoeder niet! Deze hoor ik graag! =D

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *