Beauty

Review: Etos Rainbow Highlighter

Deze zomer ligt, naast de limited editie van de Etos fixing spray,  ook deze geweldig uitziende highlighter bij Etos in de schappen. De Rainbow Highlighter. Ik was hier vanaf het begin af aan al heel benieuwd naar! En ik heb hem eindelijk mogen testen! Lezen jullie mee?

Het product

De rainbow highlighter valt gewoon gelijk op! Hij heeft verschillende soorten kleurtjes, vandaar de naam!

Foto 1

Deze highlighter bevat de kleuren paars, blauw, groen, geel en roze! Echt een hele aparte combinatie. Je zou de kleurtjes ook apart kunnen gebruiken. Je kan dan ook zelf beslissen of je hem wat heftiger wilt of juist wat zachter. Ook heb ik de kleurtjes nog even apart geswatched!

Foto swatch

De glans valt in ieder geval al gelijk op! Dat zit wel goed! Maar nu de highlighter op mijn gezicht! Ik besloot er helemaal voor te gaan en nam wat van de highlighter op mijn kwast en bracht het aan op mijn jukbeenderen, puntje van mijn neus, boven mijn lip en op mijn kin. Eerst een beetje, en toen iets meer.

IMG_1832

Woow  wat een glans! Wel merk je heel erg dat de blauwe kleur eruit springt, dat vind ik persoonlijk wat minder, maar dat had ik kunnen verwachten toen ik besloot alle kleuren te gebruiken. Toch staat het niet heel gek, het heeft wel wat eigenlijk. Alleen zou ik zelf voortaan een beetje meer de gele/roze kant pakken bij mijn alledaagse routine. Maar voor een leuk zomerfeestje (of een ander feestje natuurlijk) kan dit wel heel leuk zijn!

IMG_1827

Ik ben blij met deze rainbow highlighter! De glans is supergoed! Een minder puntje is dan de opvallende blauwe kleur, maar dit is goed op te lossen door daar minder van te pakken, of om hem helemaal over te slaan en meer voor de buitenste kleurtjes te gaan.

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want deze highlighter kost maar €4,99!

So Shine Bright Like A Diamond! (uhh..like a rainbow ;-))

Wat vinden jullie van deze highlighter? Waarvoor en hoe zouden jullie deze gebruiken?

-X0X0-

Deze review is in samenwerking met Etos Social Ambassador. wil je meer hierover weten klik hier.

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *