Beauty,  Reviews

Review | Lush gezichtsreinigers

Hoi allemaal!
Laatst toen wij in Bremen, in Duitsland, waren, zijn wij natuurlijk weer even bij de Lush naar binnen gelopen! Daar ging ik niet met lege handen weg en vandaag vertel ik wat ik van deze producten vind.
Ik kocht 2 gezichtsproducten, namelijk de Angels on bare skin en de Ultrabland.
IMG_2339

Angels on bare skin

De laatste keer dat ik bij de Lush was had ik van dit product een proefje gevraagd. Dit product beviel mij zo dat ik de Angels on bare skin wilde kopen.
Angels on bare skin is een reinigingsproduct die voor ieder huidtype geschikt is met o.a. gemalen amandelen, om de huid te verzachten en wat licht aan te spannen, kaolin, wat de huid reinigt en het vuil absorbeert en (plantaardige) Glycerine, die je huid voedt en verzacht. Ook zit er daarnaast ook nog lavendel in, wat de huid ook weer verzacht en kalmeert.
Ingrediënten: Gemalen Amandelen (Prunus amygdalus dulcis), Glycerine, Kaoline (Kaolin), Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Roos Absolue (Rosa damensca), Blauwe Kamille-olie (Chamomilla recutita) , Afrikaanse Goudsbloemolie (Tagetes minuta), Benzoë Resinoïde (Styrax tonkinensis), Lavendelbloemen (Lavandula angustifolia), *Limonene, *Linalool
* Komt van nature voor in etherische olie
IMG_2304
Zo ziet het product eruit. Het ziet er in eerst instantie heel apart uit en heel droog. Het is ook droog, maar de bedoeling is namelijk dat je het met water gaat vermengen. Angels on bare skin is daarom ook geen reinigingsproduct waar je zo 1,2,3 je gezicht mee gereinigd hebt. Het duurt niet lang, maar je moet er wel even wat voor doen. Het is niet zo dat je het op je gezicht aanbrengt en weer eraf haalt:
Gebruiksaanwijzing: Meng een hoeveelheid ter grootte van een erwt op je hand, met een paar druppeltjes water. Masseer dat mengsel over je vochtige huid.
 

Door de gemengde amandelen in Angels on bare skin word je huid gelijk licht gescrubt. Het is geen grove scrub, dus gewoon geschikt voor dagelijks gebruik. Ook heb ik er, met mijn wat gevoelige huid, helemaal geen last van!
Ik vind dit product echt heel fijn. Het maakt je huid echt goed schoon en verzorgt het tegelijkertijd. Ook de wijze op hoe je het moet gebruiken vind ik helemaal niet erg, omdat ik het altijd belangrijk vind mijn huid goed schoon te maken, omdat ik anders snel een onzuivere huid krijg. Dat ik er iets langer mee bezig ben is dus voor mij niet zo’n groot probleem.
Het enige wat een nadeel kan zijn aan dit product is, omdat het een zeer verse reiniger is, je het niet heel lang kunt bewaren. Ook heb je er maar weinig van nodig, waardoor het best kan zijn dat je nog product over hebt wat dan over datum is. Om dat te voorkomen gebruik ik nu af en toe gewoon iets meer product, wat ik helemaaaal niet erg vind, haha.
De prijs vind ik ook goed te doen, omdat je er best lang mee kan doen, zolang het houdbaar is tenminste, wat zo’n goede 2 maanden is. Voor 100 gram betaal je € 9,95. Ik heb reinigers gehad van drogisterij merken die duurder waren dan dit, haha. Er bestaat ook een grotere pot van 250 gram, die € 24,88 kost, maar die zou ik eerlijk gezegd niet aanraden, omdat het niet lang houdbaar is.
IMG_2342

Ultrabland

Ik las veel dingen over de Ultrabland. Het belangrijkste wat mij eraan opviel was dat je hiermee je oogmake-up ook eraf kon halen. En dit was gelijk het enige product van Lush wat dat kan (zover ik kon vinden). Ik deed de laatste tijd namelijk mijn ogen schoonmaken met kokosolie, maar ik merkte dat ik eczeem kreeg ervan op mijn ogen. Nu weet ik niet helemaal zeker of het hierdoor kwam, maar sinds ik nu deze Ultrabland gebruik, heb ik er geen last meer van.
Ultrabland is ook weer een reinigingsproduct voor alle huidtypen en bevat Amandelolie, wat de huid lekker zacht maakt, maar met behulp van de diepreinigende oliën, kan je heel makkelijk je make-up verwijderen. Ook bevat het nog verzachtend rozenwaterhoning en bijenwas om je huid lekker zacht te maken en te houden.
Ingrediënten: Amandelolie (Prunus amygdalus dulcis), Rozenwater (Rose centifolia), Bijenwas (Cera alba), Honing, Vers Iris-extract (Iris florentina), Glycerine, Roos Absolue (Rosa damensca), Benzoë-tinctuur (Styrax benzoin), Methylparabeen, Propylparabeen

Natuurlijke ingrediënten
Veilige synthetische stoffen

IMG_2305
Zo ziet Ultrabland er dan uit! Je ziet gelijk dat dit meer een boterachtige substantie heeft. Het voelt ook gelijk vetter aan. Ik gebruik deze dus meer alleen om mijn oogmake-up eraf te halen, maar eigenlijk is het mooie van dit product dat je je gehele gezicht er in een keer mee kan reinigen. Omdat dit een wat vetter product is, doe ik dat niet en gebruik ik de Angels on bare skin voor de rest van mij gezicht. Af en toe, als ik wat meer make-up op heb, doe ik dit weer wel, om hierna dan de Angels on bare skin te gebruiken. Zo is mijn huid dan nog beter gereinigd!
Gebruiksaanwijzing: Masseer een klein beetje op je droge gezicht en ogen en verwijder het met washandje of watje met warm water.
Ook dit product vind ik tot nu toe echt een top product, in ieder geval voor mijn oogmake-up. Ook dat mijn eczeem is weggetrokken is voor mij echt een groot voordeel. De Ultrabland is wel duurder. Je betaald namelijk voor een klein potje van 45 gram € 10,95. Als je dit vergelijkt met de Angels on bare skin is dit echt best duur. Wel is dit product veel langer houdbaar. Zeker een jaar. Dan zou de grotere pot hiervan wel weer veel voordeliger zijn. Dan betaal je namelijk voor 100 gram € 17,95.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze review te lezen! Zouden jullie een van deze producten wel willen uitproberen? en zo ja, welke?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen! 
 
 
 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *