Food,  Hotspots,  Lifestyle

Foodhotspot – Made in Italy

Hoi allemaal!

Laatst zijn wij door een vriend mee uit eten genomen. We besloten naar ‘Made in Italy’ te gaan. Dit is een restaurantje wat op het bogaardplein zit in ‘de Bogaard’, in Rijswijk. Voor ons is dit maar iets van 10 minuten lopen, maar de tram en bus stoppen ook gewoon bijna voor de deur. Ook zijn er parkeergarages waar je gewoon kunt parkeren. Helaas is dit wel de duurste optie.

Dit was overigens niet de eerste keer dat we hier aten, we zijn hier zelf al iets van 3 keer geweest. Dit restaurant zit er ook nog niet heel lang, maar we besloten er gewoon een keer te gaan eten en het beviel goed!

Made in Italy heeft ook een terrasje waar je buiten kan zitten als het lekker weer is. Maar binnen ziet het er ook heel gezellig uit en het is een groter restaurant dan dat je in eerste instantie zou denken.

IMG_1672

IMG_1673

Vooral dat rek met die plantjes vind ik echt wat hebben. Het geeft echt iets huiselijks.

Al snel kwam een vriendelijke serveerster ons vragen wat we wilde drinken. Ik zag ergens een mooi bordje hangen met Aperol Spritz en we besloten alle drie daarvoor de gaan.

IMG_1679

Ook hier hebben ze heel veel keus. Zoveel pasta’s en pizza’s! Ik nam dit keer een pizza, maar ik weet ook dat de lasagne hier heel lekker is. Vooral aan te raden als je van lekker veel kaas houdt!

IMG_1677

Dennis en ik besloten allebei te gaan voor de pizza Cinque formaggi. Een 5 kazen pizza! 5! Heerlijk! Onze vriend nam de Risotto, die er ook heel lekker uit zag.

Het eten was er ook weer zo snel! Ik geloof dat we het na 20 minuten alweer kregen.

IMG_1682

IMG_1681

Ziet dat er niet heerlijk uit!? Na het eten besloten we nog een toetje te nemen.

Onze vriend nam een Nutella pizza (Ja echt! jammie!), Dennis nam een Scroppino. Dit is citroenijs met limoncello en wodka. Deze is ook erg lekker en verfrissend! Ikzelf nam de Tiramisu.

En hierna hadden we nog een Cappuccino.

IMG_1689

Hoe schattig met dat hartje? ^^

Wij hebben hier dus heerlijk gegeten en zullen dat wel vaker doen! Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit artikel!

Zouden jullie hier ook een keer willen gaan eten?

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *