Beauty

Review Etos Fixing Spray – Limited Edition

Vandaag review ik een limited editie van de Etos Fixing Spray.
Een fixing spray is een spray die ervoor zorgt dat je make-up langer blijft zitten. Ik gebruik de normale Etos fixing spray zelf al een tijdje en kan niet meer zonder! Daarom ben ik zeer benieuwd naar deze zomerse limited editie met kokosgeur.
Ook heb ik nog een tip waardoor de fixing spray nog beter werkt!

Over de originele Etos fixing spray

 

Product

bewerkt

De bedoeling van de fixing spray is dat je hem nadat je je make-up gedaan hebt over je gezicht sprayt. 3 tot 4 keer sprayen is voldoende om je hele gezicht te bedekken. Je laat het even drogen en het is klaar!

Je make-up blijft echt langer zitten. Ik merk het altijd meteen als ik hem een keer vergeet, vooral mijn foundation is er aan het einde van de dag dan lichtjes af en met de spray zit het er nog steeds goed op! En ik heb zelf ook het idee dat het je make-up ‘versterkt’. Als ik bijvoorbeeld highlighter op heb en de fixing spray over mijn gezicht spray, lijkt het alsof  mijn make-up net wat mooier en zichtbaarder op mijn gezicht zit. Je kunt deze spray ook heel goed gebruiken om de kleur van je oogschaduw te versterken. Spray wat op je kwastje en gebruik dan je oogschaduw.

Om het te laten zien heb ik de swatch aan de linkerkant zonder fixing spray gedaan en de rechter met. Wat een verschil! De kleur wordt veel intenser!

IMG_1834

Etos limited edition – coconut fragrance

kokosnoot

Etos kwam een aantal weken geleden met deze limited editie van de fixing spray. Deze houdt je make-up, net als de originele fixing spray, op z’n plek maar bevat een kokosnoot geur.

Ik was eerst even bang dat de geur te sterk zou zijn. Ik had hem eerst op mijn hand gespoten en daar rook je hem redelijk sterk. Maar zodra je hem over je gezicht sprayt, ruik je hem wel, maar de geur trekt ook weer snel weg. Niet dat de geur helemaal weg is, want mijn vriend rook hem daarna nog wel. Ook was ik er bang voor dat de parfum mijn huid misschien wat zou irriteren, maar ook dit is niet het geval geweest. Al moet ik wel zeggen dat hij op mijn oogleden iets meer prikt dan met de normale fixing spray. Dit trekt wel weer heel snel weg! Verder is er gelukkig aan de kwaliteit niks veranderd! Mijn make-up blijft even goed zitten! Heel fijn!

Tip

Deze tip heb ik niet zelf verzonnen. ik zag hem zelf opeens vaak voorbij komen in tutorials. Als je een beautyblender hebt, kan je deze gebruiken om de fixing spray echt in je huid te deppen. Dit doe ik zelf wel altijd na mijn foundation routine, dus als ik mijn beautyblenderogen nog niet opgemaakt heb. Ik spray dan redelijk wat over mijn gezicht, en pak vervolgens mijn blender en dep het product dan in mijn huid. Zo blijft het nog beter zitten!

 

 

Beide Etos fixing sprays zijn verkrijgbaar bij Etos voor maar €4,99!

-X0X0-

Deze review is in samenwerking met Etos Social Ambassador. wil je meer hierover weten klik hier.

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *