Beauty,  Lifestyle,  Personal

Dagje Den Haag | Shoplog!

Hoi allemaal!
Zaterdag 16 September zijn wij naar Den Haag geweest. We gingen daar eigenlijk alleen even heen om bij de Bagels & Beans wat te eten, maar eindigde uiteindelijk ook bij de Lush en Primark waar ik weer een aantal dingen meenam. Het leek mij leuk om te laten zien wat ik allemaal gekocht heb.

Bagels & Beans

Als eerste gingen wij dus eten bij Bagels & Beans. Ik zag voor mij wat nieuws op de kaart staan met kurkuma en wij besloten deze drank te proberen. Dit drankje heet de Golden Almond Drink. Je kan deze drank warm of koud krijgen. Wij wilden hem warm.
IMG_2088
Het drankje had een hele aparte smaak. Niet verkeerd en was zeker lekker. Ik zou er alleen niet veel achter elkaar van kunnen drinken, denk ik. Mijn vriend nam er na deze wel nog een, dus smaken verschillen, haha.
We namen samen de Tapas, deze is voor 2 personen. Je krijgt daarbij 2 bagels, maar we namen er nog 2 extra bij. Totaal hadden we dus 4 bagels. We kozen de Sesam desem, Tomaat, Prana en de alles desem. We bestelde er ook nog extra groente- en champignonballetjes bij.
IMG_2089
Zo zag het er uit! Echt heel leuk gedaan! Je krijgt avocado, cream cheese, hummus, tonijnsalade, zongedroogde tomaatjes en gegrilde courgette. En we hadden dus extra nog een schaaltje met groente balletjes. Ook zaten daar gekarameliseerde champignons bij. Deze waren ook heel lekker en dit was zeker voor herhaling vatbaar!

Lush

Nadat we gegeten hadden liepen we naar de Lush. Ik was namelijk erg benieuwd geworden naar de bodylotion Sleepy waar ik veel over hoorde. Deze bodylotion bevat lavendel, waardoor hij heel geschikt is om, voordat je gaat slapen, je hiermee in smeren. Daardoor kan je dan heerlijk slapen. Toen ik, na vriendelijk geholpen te zijn door een van de dames, besloten had om de Sleepy te kopen, bleef het natuurlijk niet hierbij. Ik bedacht mij opeens dat ik wel een handcréme wilde, eentje die een beetje snel intrekt. Ook kwam ik de Scrubee tegen waar ik veel over had gelezen en wilde proberen en mijn vriend zag nog een showerjelly die hij lekker vond ruiken. Zo eindigde we toch met meer spulletjes bij de kassa dan eigenlijk mijn bedoeling was, haha. Maar soms mag je jezelf ook wel even verwennen vind ik!
IMG_2256
Ook was ik zeer benieuwd naar de reinigingsproducten van Lush. Maar aangezien ik niet overal tegen kan en snel last krijg van puistjes, vroeg ik of ik een sample kon krijgen van de Angels on bare skin reiniger. Dit is bij de Lush gelukkig nooit een probleem en ze wees mij zelfs op de Aqua Marina reiniger en maakte daar ook een proefje van. Echt heel leuk dat ze zo met je meedenken! En wie weet kom ik de volgende keer weer terug voor een van deze reinigers!
De prijzen van deze producten zijn trouwens:

  • Scrubee                                                      € 10,95
  • Needles & Pine Shower Jelly                 € 6,95
  • Sleepy – 95gr.                                            € 11,95
  • Love and Light Hand Cream – 100gr.  € 13,95

Primark

Als laatste gingen wij naar de Primark. Ik wilde kijken voor wat truien aangezien het weer lekker koud en herfstig wordt.

Ik kocht deze twee truien. Crop top, maar dan in trui vorm, haha. Ik was hier ook al een tijdje naar op zoek, maar in de zomer zie je deze niet veel.
Deze waren beide € 8,-

Dan kocht ik nog net zo’n zelfde soort trui, alleen heeft deze aan de voorkant een touwtje lopen.
Deze was iets duurder en koste € 11,-.
DSC00063
En deze wat langere trui, deze zit echt heerlijk!
Deze trui koste € 13,-.
DSC00064
Natuurlijk mocht een wat dikker vest ook niet ontbreken!
Deze was € 16,-.

Verder kocht ik nog deze panty’s, waarop staat dat het een ‘weersensor’ heeft. Dus als het koud is, houdt deze panty je warm, en als het warm is, is deze panty koel. Nou, ik ben benieuwd, haha!
Als uilenfan kon ik deze sloffen natuurlijk niet laten liggen. Kijk nou hoe schattig ze zijn! Ze deden mij ook een beetje denken aan Hedwig van Harry Potter, haha!
De panty’s koste € 4,- en de sloffen waren € 6,-.
Ik vind het altijd zo leuk om even de Primark in te lopen. Het is allemaal zo goedkoop, ook al kom je later bij de kassa en schrik je alsnog van het bedrag, maar uiteindelijk heb je er wel meer kleding voor!
Ik hoop dat je deze shoplog leuk vond! Kopen jullie ook zo graag bij Lush? En bij de Primark?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *