Beauty,  Reviews

Review | Tweezerman pincet (vs Etos)

Ik ben altijd iemand die graag het goedkoopste merk gebruikt. Want, het doet toch hetzelfde alleen het merk is anders. En ik moet zeggen, heel vaak is dit ook het geval, zoals met make-up bijvoorbeeld. Ik vind de goedkoopste make-up heel vaak gewoon heel goed en het scheelt mij super veel geld ;-). Mocht je mijn artikel over de Etos eyeliner nog niet gelezen hebben, zou ik dit zeker even doen.

Maar nu heb ik toch 2 handige hulpmiddelen gevonden qua beauty wat toch van een duur merk is, maar waar ik heel veel verschil merk met het eigen merk (Etos). Ik schreef al over de Tweezerman wimperkruller, die ik veel prettiger in gebruik vind dan de Etos variant, en nu ga ik het in dit artikel hebben over de bekende pincetten van Tweezerman.331B921E-7FB2-4353-883A-47B81ACA2AF5Ik had gekozen voor de roze pincet. Behalve dat er dan in dikgedrukte zwarte letters, Tweezerman, op staat, ziet het pincet er aan de buitenkant gewoon uit als elk ander pincet. Alleen wanneer je gaat kijken naar het belangrijkste stukje van de pincet, dus het scherpe stukje en je deze gaat vergelijken met die van de Etos, zie je wel degelijk verschil. E16D3DFC-E8C5-4B55-87A0-22C0E482CD90Als je goed kijkt zie je dat het puntje van de Tweezerman veel dunner is dan het pincet van de Etos. Doordat het puntje van de Tweezerman zo dun is, kun je de haartjes (en hele kleine haartjes) veel makkelijker en beter pakken. Dit merkte ik in ieder geval bij het epileren van mijn wenkbrauwen. Bij het gebruik van de Etos variant had ik heel vaak dat ik haartjes niet kon beetpakken of dat als ik een haartje (eindelijk) wel beet had, ik hem er niet uit getrokken kreeg. Er zat gewoon geen grip op. En ik denk dat iedereen wel weet hoe frustrerend dit kan zijn.730FA1F0-8439-4B80-B116-0F630E10E24997AFA9C1-87E1-4ED1-ADDB-54808541BAEDNu ik de Tweezerman gebruik pak ik deze ook veel sneller om ‘ff’ snel een paar haartjes weg te halen en dit is dan vervolgens ook zo gebeurd. Doordat je de haartjes goed kan beetpakken ben je ook veel sneller klaar.

Ik betaal dan liever ook iets (nouja, iets..?) meer, dan dat ik 10x keer hetzelfde haartje probeer te pakken en steeds meer geirriteerd raak van het feit dat dit mij dan vervolgens niet lukt.

De Tweezerman pincetten kunnen van prijs verschillen, maar beginnen zo rond de € 16,-(!) En nogmaals, mocht je portomonnee dit niet toelaten, ga dan gewoon lekker voor de Etos pincet. Hier betaal je ongeveer € 4,- en is gewoon een goede budget versie voor de Tweezerman!

Wat denk jij? Zou je een keer een Tweezerman willen proberen, of hou je het lekker bij de budget versies?

 

Liefs,

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *