Beauty,  Lifestyle,  Reviews,  Uncategorized

Review | Etos Eyeliner (waterproof) + teaser video!

Hoi allemaal,

Laatst kocht ik een vloeibare eyeliner van Etos. Deze koste mij maar € 3,99. Ook net zo benieuwd als ik of dit een goede budget eyeliner is? En is deze ook echt waterproof? Ik test het voor je uit!

Als eerst vind ik de verpakking er mooi uitzien. Het is simpel, zwart met witte letters.
Op de bovenkant van het flesje zie je duidelijk wat voor kleur de eyeliner is en of deze waterproof is of niet.

Als ik de dop eraf draai, wel even schudden voor gebruik, zie ik meteen dat er veel product op het kwastje zit, iets wat ik zelf altijd wel fijn vind bij een vloeibare eyeliner. Waar ik normaal liever een wat steviger kwastje gebruik, bijvoorbeeld deze van L’oreal, heeft deze eyeliner een slap kwastje.

Wel valt het mij gelijk op dat dit niet het soort dun kwastje is wat je normaal ziet bij eyeliners. Dit kwastje is eigenlijk wat breder, maar door hem te draaien, kan je de eyeliner makkelijker met de zijkant zetten, waardoor het wel een dun lijntje wordt.

Blijft hij goed zitten en is hij waterproof?

De eyeliner heb ik ’s ochtends rond 9 uur opgedaan en hij zat er aan het einde van de dag precies nog zo op zoals ik hem had opgedaan. Ook heb ik in de regen gelopen en is hij niet gaan vlekken of uitgelopen.

Wat dat betreft blijft hij dus goed zitten. Maar ik ging iets verder met testen van het waterproof gedeelte. Ik besloot met een watje en wat water de eyeliner te verwijderen en dit ging tot mijn verbazing super makkelijk! Ik hoefde niet eens te boenen. Echt heel erg waterproof is hij dus niet. Je kan er dus niet uitgebreid mee zwemmen (waarom je dat zou doen weet ik ook niet..;-) )maar je kan er wel mee door de regen lopen zonder dat je bang hoeft te zijn als een gespikkelde beer op je bestemming aan te komen.

Voor € 3,99 vind ik dit een hele goede budget eyeliner en is hij ook redelijk waterproof, tot op zekere hoogte. Het kwastje is fijn, ook al ben ik het niet (meer) gewend het met een kwastje op te brengen, en ging het ook heel makkelijk. Zeker een aanrader dus!

Wat vinden jullie van de Etos vloeibare eyeliner? Zouden jullie hem kopen?

Laat ook even weten wat jullie van de video vonden! Dit is iets nieuws wat ik aan het uitproberen ben =D

Liefs,

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *