Beauty,  Reviews

Review | Tweezerman wimperkruller (vs Etos)

Een tijdje geleden kocht ik een wimperkruller van het merk Tweezerman. Ik had zelf nooit gedacht iets van dit merk ooit te kopen. Het is namelijk een heel duur merk en deze wimperkruller kost normaal ook €24,-! Dus toen hij bij ons in de winkel in de aanbieding was, besloot ik hem mee te nemen. En nu ik deze wimperkruller alweer een tijdje gebruik, weet ik niet of ik snel weer zal overgaan op de ‘goedkopere’ wimperkrullers! Lees sneller verder om te weten te komen hoe dit komt.

Ik dacht altijd dat er niet echt verschil zou zijn tussen een goedkopere wimperkruller en een kruller van een duurder merk, vooral als het verschil zo groot is. Voor €4,- kan ik namelijk ook gewoon de wimperkruller van Etos kopen. Deze gebruikte ik voordat ik deze van Tweezerman kocht ook gewoon en dus neem ik deze mee in deze review als vergelijking.

B54CE036-8FB4-4A21-A101-F800AAB68771

Als je de 2 wimperkrullers zo naast elkaar ziet zie je wel meteen verschil. De Etos kruller is alleen staal en de Tweezerman heeft echt een stevig en dikkere handvat. Wat ook mooi is aan die van Tweezerman is dat je er gelijk een setje nieuwe rubbers bij krijgt.

2E0B9473-3902-42DE-B75D-876EFD9622C6

Gebruik

Bij het gebruik van de Tweezerman wimperkruller merkte ik echt al meteen verschil! De Tweezerman is namelijk veel fijner in gebruik. Bij de Tweezerman kan je de kruller namelijk vrij dicht tegen je wimperrand leggen en dan gewoon dichtknijpen, hierna zijn ze mooi gekruld.

Bij de wimperkruller van Etos zijn ze wel redelijk mooi gekruld erna, maar de handeling zelf, dus het naar de wimperrand brengen en dichtknijpen, vind ik persoonlijk vrij ‘pijnlijk’. Bij de Etos variant moet ik hem altijd een beetje van mijn wimperrand houden, zodat mijn velletje er niet tussenzit. Daardoor vind ik ook dat mijn wimpers niet zo mooi gekruld zijn dan als ik de Tweezerman gebruik.

Bij langer gebruik merk je ook zeker verschil. De Etos wimperkruller word snel slap, waardoor je hem nog harder in moet drukken dan wanneer hij net nieuw is. De Tweezerman gebruik ik ondertussen al een aantal maanden en hij voelt nog steeds aan als nieuw.

Ik ben dus heel erg positief over de Tweezerman en ik had dit eerlijk gezegd niet verwacht. Meestal ben ik niet zo van merknamen en vind ik een budgetproof versie net zo goed! Maar met deze producten merkte ik al snel verschil. Ik kocht van Tweezerman ook een pincet, waar ik ook onwijs veel verschil merkte tussen Tweezerman en een eigen merk (hierover later een aparte review). Begrijp mij niet verkeerd, de Etos producten zijn heel goed, vooral als je niet zo’n groot budget hebt, maar je merkt zeker wel verschil tussen deze 2 merken als je ze eenmaal naast elkaar gebruikt.

Nog wat foto’s na het gebruik van de Tweezerman (Links is met de wimperkruller gedaan):

00030972-8F69-4AA2-9E4E-52D6BE61A49D

En na de mascara:

92BB923C-C83C-440A-BF9F-D0FE9B84256B

Helaas zie je het verschil tussen de 2 ogen na mascara niet heel goed en kon ik het niet heel goed vastleggen op camera, maar het verschil is er zeker en vind ik het veel fijner en mooier als ik gebruik heb gemaakt van een wimperkruller. Ook gebruik ik waterproof mascara waardoor mijn wimpers de hele dag mooi gekruld en omhoog blijven.

Hebben jullie ooit wat van het merk Tweezerman gebruikt? En zoja, vond je het het geld waard?

Liefs,

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *