Beauty

Shoplog DM

Als je onze blogs over onze Road Trip hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk ook gelezen dat wij na deze Road Trip nog in Duitsland zijn wezen overnachten. Daar hebben wij bij de DM, een drogisterij in Duitsland, nog wat spulletjes ingekocht.
Ik heb niet zoveel gekocht als dat ik normaal altijd doe, omdat we binnenkort waarschijnlijk toch wel weer een dagje op en neer gaan naar Kleve ( waar we normaal onze boodschappen doen). Maar ik wilde toch even laten zien wat ik zoal gekocht heb en hoe goedkoop het is!
Dus als je geïnteresseerd bent, lees dan vooral verder!

IMG_1712

Vaatwasblokjes

Deze kopen wij altijd als we in Duitsland zijn en zijn eigenlijk de enige die wij echt goed vinden. Ik moet zelfs ook altijd een pak meenemen voor mijn ouders als we hier zijn, omdat ze zo goed werken 😉

Dit pak kost : € 3,35 voor 40 st.

Vochtig toiletpapier

Ook iets wat we altijd meenemen uit Duitsland, gewoon omdat ze zo goedkoop zijn!

Een pakje kost: € 0,65 met 70 st.

Schoonmaakdoekjes

Ik vind deze doekjes zo fijn! Ze ruiken heerlijk naar appel en het is zo makkelijk om in huis te hebben om even snel wat schoon te maken!

Een pak kost: € 1,25 met 50 st.

Auto geurtje

Deze hebben we sinds kort ontdekt. Ruikt lekker en ook weer niet duur.

Deze kost: € 1,75 (!)

IMG_1717

Ik heb dit keer ook heel wat nieuwe dingetjes gekocht om uit te proberen. Hier ga ik zeker ook nog aparte reviews van maken!

Axe deo

Deze kocht ik natuurlijk voor mijn vriend. Ze zijn hier echt een stuk goedkoper dan in Nederland.

Prijs: € 2,75 (hier in Nederland al gauw rond de €4,00)

Balea med douchegel

Ik heb zelf een hele gevoelige huid en kan helaas niet zo vaak lekker geurende douchegel gebruiken. Deze douchegel is speciaal voor de gevoelige huid zonder parfum en kleurstoffen. Gelukkig kan ik tegen deze hele Balea (is trouwens eigen merk) med lijn.

Ik gebruikte hiervoor namelijk altijd de wasgel van Eucerin, maar daar betaal je al gauw € 13,00 voor.

Deze kost: € 1,95

Sun Dance med

Zoals ik net zei, gevoelige huid, dus ik kan ook niet tegen zonnebrand waar teveel troep in zit. Deze zonnebrand is ook weer van het eigen merk van DM en van de med lijn. Dit is spf 30, dus genoeg voor mij en hij kan ook heel goed als je last hebt van zonneallergie (waar ik ook nog weleens last van heb).

Iedereen weet wel hoe belachelijk duur zonnebrand altijd is, vooral als je iets wilt hebben speciaal voor de hele gevoelige huid.
Mocht je in Duitsland zijn en een DM tegenkomen en graag een zonnebrand willen voor een hele gevoelige huid, ren naar binnen en neem deze even mee.

Hij kost maar: € 3,95!!

Ebelin verfrissingsdoekjes

Deze heb ik zelf eigenlijk nog nooit gebruikt, maar zullen vast fijn zijn! Het zijn verfrissingsdoekjes met lichte citroengeur. Gewoon handig voor in mijn tas!

Prijs: € 0,65 voor 10 st.

Prijs overige producten

Balea med deoroller: € 1,25

Balea med nachtcrème: € 3,95

Sebamed crème: € 4,95

Balea enzym peeling: €2,45

Balea actieve-koolmasker: € 1,25

Balea warmtemasker: € 0,75

Deze producten heb ik nieuw gekocht en heb ik dus nog nooit geprobeerd. Ik ga deze de komende tijd uitproberen en daar komt dan een uitgebreide review voor terug!

Voor de prijzen hoef je het in ieder geval niet te laten! Dus ben je een keer in Duitsland en zie je een DM. Ga gewoon even naar binnen en ik beloof je, je komt met meer naar buiten dan dat je eigenlijk van plan was om te kopen!
Want niet alleen het Balea merk is er zo goedkoop. Ook de merken die je hier in Nederland kunt kopen, zijn daar soms meer dan de helft goedkoper! Zoals L’oreal haarverf: In Nederland rond de € 15,00 en in Duitsland € 6,95!

Ik hoop dat je het leuk vond om deze blog te lezen.

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

 

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *