Beauty,  Lifestyle,  Personal,  Uncategorized

What’s the deal with.. | Mijn nagels

Alweer (meer dan) een half jaar geleden, Januari om precies te zijn, schreef ik een artikel over mijn nagels. Ik had het doel om mijn nagels te laten groeien met behulp van de producten van Trind. Hier heb ik ook nog een update over geschreven en het ging echt een hele tijd goed! Maar nu was ik vrij snel toch weer over gegaan op nepnagels en heb hier eigenlijk nooit meer echt een update+uitleg over gegeven! Tijd om dat recht te trekken!

Om de artikels terug te lezen, klik op het artikel wat je graag wilt lezen:

Mijn nagels laten groeien met Trind! | #1

Update | Mijn nagels laten groeien met Trind #2

What happend?

Zoals jullie in de artikelen kunnen lezen, is het een kuur van 2 weken. 2 weken lang heb ik braaf elke dag de producten van Trind gebruikt en het werkte bij mij heel goed. Mijn nagels zagen er gezonder uit en ik kreeg al echt een wit randje zonder dat deze elke keer ingescheurde.

Alleen na deze 2 weken kwam dus het probleem. Ik was minder met mijn nagels bezig, dan bedoel ik de verzorging, omdat het maar een kuur was van 2 weken en ik de producten dus eigenlijk niet echt meer nodig had. Hier ging het dus mis. Ik denk dat, als je echt je nagels mooi en lang wilt laten groeien, je hier elke dag wel mee bezig moet zijn. De producten van Trind hebben mij dus zeker wel geholpen om mijn nagels gezond en minder droog te maken, maar je moet hier dus wel elke dag denk ik even mee bezig zijn en dat deed ik dus niet.

Om een lang verhaal kort te maken, mijn nagels begonnen weer haaltjes te krijgen die ik los trok en zo begon ik weer van voor af aan. Ik kocht weer een setje nagels en besloot dat ik ze dan toch liever plakte. Zo heb ik toch snel mooie, lange nagels.

Reviews

Ik wil binnenkort weer meer reviews schrijven met betrekking tot mijn nagels, vandaar dat ik mij opeens bedacht dat ik nooit heb geschreven dat ik mijn nagels gewoon weer plak.

Ik ben namelijk weer lekker aan het experimenteren met mijn nagels. Ik ontdekte namelijk laatst poeder om je nagels een chrome look te geven en weet nu bijvoorbeeld hoe je daarmee een mooie ‘rosegold’ look mee maakt.

IMG_1558

Ook wil ik artikels schrijven waar ik laat zien welke nagels ik dan gebruik en welke ik het fijnst vind, lang mooi blijven en welke nagellijm het best blijft zitten enz.!

Ik hoop ik jullie dit een leuk artikel vonden! En ik hoop dat jullie er zin in hebben en benieuwd zijn naar de ‘nagelreviews’!

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs en reviews!

 

 

 

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *