Beauty,  Reviews

Louis Widmer Handbalsem | Parfumvrij!

Laatst besloot ik weer een ander product van Louis Widmer uit te proberen. Omdat ik vaak van andere merken jeuk krijg aan mijn handen, kocht ik deze parfumvrije handbalsem!

Ooit schreef ik ook een review over de Dag en Nachtcréme van Louis Widmer. Hier vind je ook meer informatie over het Zwitserse merk!

IMG_1565

Louis Widmer | 75 ml | € 8,40

Deze handbalsem zit in een simpele, schattige verpakking. Louis Widmer heeft weleens verpakkingen waarbij je dan dus 50% (!) meer product krijgt, zoals die ik heb dus.

Het fijne van balsems is dat ze heel snel intrekken, wat bij dit product zeker het geval is! De balsem is voor elk huidtype en verzorgt en verzacht de huid.

IMG_1625

De Louis Widmer handbalsem bevat ook nog eens beschermingsfactor van 10. En doordat de balsem dus zo snel intrekt en een UV bescherming heeft, is hij ideaal voor overdag! Voor ’s avonds/’s nachts raad Louis Widmer de Handcréme aan.

IMG_1568

Zoals al eerder genoemd, is deze parfumvrij. Bij de Louis Widmer producten kan je meestal kiezen voor het product met parfum of zonder. Ik zou je aanraden altijd het product zonder parfum te kiezen. Parfum in je producten in gewoon echt niet goed voor je huid en kan voor irritaties zorgen.

Wat vind ik verder van de handbalsem? Ik vind hem super fijn! Hij trekt snel in, waardoor ik weer snel verder kan met mijn werkzaamheden. Maar ook maakt hij mijn handen echt super zacht. Mijn knokkels zijn namelijk vaak heel erg droog en nadat ik de balsem heb gebruikt zijn ze al snel weer gehydrateerd!

Ook heb ik geen last meer van jeukende handen! Wat ook echt heel fijn is, haha. Wel is het product voor een handbalsem wel wat aan de prijzige kant, al zijn er tegenwoordige nog veel duurdere handcrémes te koop, en die bevatten dan gewoon parfum, dus deze € 8,- heb ik er dan wel voor over! De handbalsem past ook makkelijk in mijn tasje, dus nooit meer droge handen!

Louis Widmer producten zijn te koop bij een select aantal Etos filialen.

Gebruiken jullie vaak een handcréme/balsem?

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs en reviews!

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *