Beauty,  Lifestyle,  Nagels

Kiss Acrylic Nails | French Nude

Zoals jullie in dit artikel konden lezen draag ik alweer een tijdje kunstnagels. Ik gebruik gewoon nagels van de drogist en plak deze dan met nagellijm op mijn nagels.

In dit artikel ga ik meer vertellen over de nagels van Kiss, welke je bij de Kruidvat kunt kopen. Van de nagels die ik heb geprobeerd zijn dit de duurste, maar voor mij wel de beste. Lees maar mee!

Kiss Acrylic Nails | 28 nagels | € 12,49

Wat ik zo fijn vind aan deze nagels is dat ze vrij hard zijn, dus de naam acrylic vind ik zeker wel toepasselijk. Er zitten 28 nagels in en de maten zijn voor mij goed.

Wat ik zelf altijd als eerst doe is het uitzoeken van de nagels. Welke passen goed op heel mijn nagels, word het niet te lang,valt de nagel niet over mijn eigen nagel? Dan leg ik ze op een apart blaadje, deze zit bij de nagels erbij.

564D2CE2-3595-4F4C-9F19-423D1BE823A6

Daarna vijl ik mijn eigen nagels een beetje dof en duw ik de nagelriemen naar achter. Dan ben ik er klaar voor om ze op te plakken.

Het op plakken doe ik niet met de lijm die erbij zit. Nu moet ik wel zeggen dat de lijm die bij de Kiss nagels erbij zit niet slecht is, maar ik gebruik zelf altijd de Hema nagellijm en deze vind ik echt de beste van allemaal! Ik heb nog geen goede vervanging ervoor gevonden.

765948F3-576B-40AB-B9FC-16458782F84A

Na het op plakken zien mijn nagels er zo uit:

0502CD62-83E0-4900-8ABC-F5B4E6DBC389

En hierna gebruik ik meestal nog een handcréme en smeer ik mijn nagelriemen lekker in.

Deze nagels blijven redelijk lang zitten. Als ik er heel voorzichtig mee doe (wat soms moeilijk is als je werkt met kartonnen dozen enz.) blijven ze wel 6-7 dagen zitten. Dit is ook wat de verpakking aangeeft, dus deze belofte komen ze mooi na. Ook vind ik de French look heel mooi bij deze nagels. Het is niet overdreven en het lijkt echt net alsof ik ze heb laten zetten bij een nagelsalon.

Van deze Kiss Acrylic Nails heb je ook nog Ovale nagels. Deze vind ik ook heel mooi en zien er door de vorm net wat natuurlijker uit dan de vierkante.

IMG_1455

Het enige minpuntje wat ik kan zeggen over de nagels is dat ze voor mij persoonlijk soms te lang zijn. Maar zo wissel ik vaak af met een ander merk, die wat korter zijn (hier later een aparte review over). De ene keer wil ik namelijk graag wat langere nagels en de andere keer vind ik ze mooier als ze wat korter zijn.

De prijs is trouwens ook wel een minpuntje. Als je je bedenkt dat ze ‘maar’ een week blijven zitten is het best duur. Je kan opzich wel 2x je nagels doen met 1 pakje, maar de nagels passen dan niet allemaal even goed. Dit is dan wel iets om over na te denken.

Wat vinden jullie van de nagels? Draag je je nagels liever kort of heb je ze liever lang?

Liefs,

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *