Lifestyle,  Personal

(Tijdelijk) Stoppen met weekhighlights | Mijn afwezigheid! (uitleg)

Hoi allemaal!

In dit artikel wil ik even het een en ander uitleggen. De laatste tijd ben ik namelijk best afwezig op mijn blog en post ook niet meer zoveel. Ik leg uit hoe dit komt!

Geen weekhighlights (meer)

Postte ik een tijdje geleden nog een weekhighlights dat ik meer mijn best wil doen voor de weekhighlights en nog kwam het er niet echt van! Dit hebben jullie misschien ook wel gemerkt, maar ik zal even kort uitleggen hoe dit komt.

Ik kan er ook wel een heel verhaal van maken en omheen draaien, maar de reden dat ik geen weekhighlights meer post is omdat ik er simpelweg de tijd niet voor kan/kon vinden. Zoals jullie misschien wel weten ben ik voor mijn werk ook bezig met een studie. Ik ben namelijk bezig met de opleiding ‘Drogist’ en dit vergt toch meer tijd dan dat ik zou willen. Ik doe dit namelijk gewoon naast mijn 32 uur dat ik per week werk en in November heb ik al mijn examen. Ik heb dus nog wel een paar maandjes, maar de onderwerpen zijn soms best lastig en ik wil het gewoon goed doorhebben voor mijn examen. Ik vind het ook gewoon belangrijk dat ik klanten echt goed kan adviseren en mijn doel is dan ook om in een keer gewoon te slagen!

young-791849_960_720

Ik heb dan ook voor mijzelf besloten even geen weekhighlights te plaatsen, in ieder geval tot na mijn examen en ook zal ik andere artikelen of reviews te schrijven wanneer ik daar tijd voor heb!

Toevallig is vandaag een goede dag en heb ik al een aantal artikelen vooruit geschreven, maar zoals ik zeg, het kan ook zo weer een tijdje duren voordat er iets online komt. Ik heb nu ook ‘De Structuurjunkie planner’ van Cynthia Schultz gekocht en ik hoop zo mijn tijd dus beter te kunnen plannen, zodat ik ook de tijd  voor mijn blog kan inplannen! Over de planner hoop ik trouwens ook snel een review te kunnen schrijven.

IMG_1607

Voor nu wilde ik gewoon even uitleggen hoe het komt dat jullie zo weinig van mij zien. Dit is dus de reden, haha.

Wel ben ik vaker op Instagram actief, bijvoorbeeld in de stories. Soms schrijf ik ook korte reviews en plaatst die dan op Instagram in plaats van op mijn blog, omdat deze reviews dan meestal snel klaar zijn. Vergeet mij dus vooral ook niet daar te volgen, zodat je toch een beetje op de hoogte blijft van bepaalde producten die ik gebruik of uhm..gewoon wat er gebeurd in my life, haha!

Tot snel!

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *