Beauty,  Reviews

Hask | Repairing Shine Hair Oil

Omdat mijn haar de laatste tijd echt weer wat droger begon te worden wilde ik weer een haarolie proberen. De shampoo & conditioner van Hask had ik al weleens gebruikt, en nu het weer in de aanbieding was besloot ik de haarolie uit te proberen.

Hask | 18 ml| € 3,95

IMG_0625

Er bestaan een aantal verschillende soorten en ik besloot voor deze Argan Oil te gaan. Deze is er speciaal om beschadigd haar te ‘repareren’. Aangezien mijn haar redelijk in die categorie valt, besloot ik dus voor deze te gaan.

Het flesje (of moet ik zeggen, buisje) is echt heel klein en daarmee heel handig mee te nemen in je tas. Het lijkt heel weinig, het is ook maar 18 ml, maar ik heb al gemerkt dat je er echt maar heel weinig van nodig hebt! Ook de prijs lijkt dan hoog, maar uiteindelijk valt dit dan reuze mee.

IMG_0626

Ook de ingrediëntenlijst zag er naar mijn idee goed uit. Alleen de kleurstoffen, linalool & limonene, maar omdat dit in de puntjes van mijn haar gaat en haar toch al eigenlijk dood is (wat klinkt dat slecht) vind ik het niet zo erg. Wel fijn dat de argan olie hoog in de lijst staat, wat betekend dat hier het meest van in zit.

IMG_0627

De opening is gewoon een gat waar je (voorzichtig) wat van in je hand kunt laten lopen. Je hebt echt niet veel nodig dus een druppel is genoeg.

De geur is trouwens echt super lekker! Een soort sinaasappelgeur is het. Lekker fris in ieder geval!

Een nadeel vind ik wel het dopje. Je krijgt het er niet echt heel makkelijk vanaf. Niet omdat het te strak om het flesje zit, maar omdat het eigenlijk zo klein is dat je hem niet makkelijk eraf kunt trekken. Je hebt geen houvast om hem eraf te krijgen.

IMG_0629

Dit wrijf ik in beide handen en wrijf ik dan weer in de onderkant (puntjes) van mijn haar.

Voor de olie ziet mijn haar er zo uit:

IMG_0646

En na de olie:

IMG_0656

Ik had niet verwacht gelijk al zo’n verschil te zien, maar het glanst echt gelijk een stuk meer, wat ik echt super mooi vind. Het ziet er niet vet uit, het voelt ook niet vet, maar het is gewoon een gezonde glans. I like it!

Of het nu ook verder mijn haar voedt, durf ik (nog) niet te zeggen, maar het belangrijkste vind ik ook dat het er niet meer zo heel droog uit ziet, maar gewoon gezond.

Ik ben er blij mee en voor de prijs denk ik dat ik er ook wel lang mee zal doen. Het is makkelijk meenemen, alleen gaat de dop er niet heel makkelijk af.

Kende jullie het merk Hask al?

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *