Beauty,  Reviews

Maybelline | Brow Satin

Toen ik weer eens behoefde had aan een nieuw wenkbrauw product, kwam ik deze van Maybelline tegen. Ik besloot hem uit te proberen en ben er erg blij mee!
IMG_3001
De laatste tijd deed ik mijn wenkbrauwen eigenlijk alleen maar met wenkbrauwpoeder. Dit werkte ook wel gewoon prima, maar ik merkte dat ik het uiteinde van mijn wenkbrauw gewoon net niet mooi genoeg vond. Ik wilde weer overstappen naar een potlood en besloot toen voor de Brow Satin van Maybelline te gaan. Dit zijn eigenlijk 2 producten die je samen kunt gebruiken. Aan de ene kant heb je een mooi, dun, zacht potloodje. En aan de andere kant zit een soort rond sponsje. Op dit sponsje zit dan poeder. Je gebruikt het potloodje dus om de vorm van je wenkbrauw mee te maken en de poeder om je wenkbrauw vervolgens mee op te vullen.


Links is de swatch van het potloodje en rechts die van het sponsje.
IMG_3003
Zo zien mijn wenkbrauwen eruit als ik er niks mee heb gedaan:

En zo zien mijn wenkbrauwen eruit als ik de Brow Satin heb gebruikt:
img_2981
Ik ben erg blij met dit product. Hij is heel makkelijk in gebruik en ik vind ook dat hij er redelijk natuurlijk uit ziet. Het potloodje gebruik ik wel vaker, of eigenlijk ’te veel’. Ik zet er niet alleen de vorm mee, maar ik kleur hem ook gelijk een beetje in met het potlood. Omdat je er makkelijk een soort van streepjes mee kan zetten, kan je je wenkbrauw ‘haartjes’ geven, wat er dan natuurlijker uitziet.
De Maybelline Brow Satin kost ongeveer € 12,99 en is te koop bij de drogist. Er zijn 3 kleuren van, namelijk Dark Blond, Medium Brown en Dark Brown.
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen! 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *