Lifestyle,  Personal

What’s in my bag?

Hoi allemaal!
In dit artikel laat ik jullie zien wat er allemaal in mijn rugzakje zit die ik dagelijks meeneem.
Ik gebruik eigenlijk vaak alleen maar dit kleine rugtasje.
IMG_2174

Mijn rugtasje

Deze heb ik een tijdje geleden bij de Van Haren gekocht toen ik opzoek was naar een klein rugtasje die ik makkelijke mee kon nemen naar pretparken. Ik gebruikte toen eigenlijk alleen maar zo’n katoenen tas en dat vond ik helemaal niet handig om mee te nemen, ook omdat daar geen rits in zit. Deze was in mijn ogen echt perfect en sindsdien kan ik eigenlijk niet meer zonder dit tasje. Hij is klein, maar vergis je niet, er past echt super veel in! Er zitten veel verborgen vakjes in waar je wat in kan doen, haha.
IMG_2175

Portemonnee

Deze portemonnee heb ik ook nog niet heel lang in mijn bezit. Ik heb deze gekocht met mijn rentepunten bij de ING. Ik was niet heel bewust op zoek naar een nieuwe portemonnee, maar ging eigenlijk gewoon opzoek naar waar ik mijn rentepunten aan uit kon geven. Deze portemonnee is van Castelijn & Beerens en de reden waarom ik nou juist voor deze koos uiteindelijk is omdat deze portemonnee voorzien is van een hightech RFID folie. Dit betekend dat je pasjes niet uitgelezen kunnen worden. Ik had voordat ik deze portemonnee kocht, het contactloos betalen uitgezet. Ik vond het veel te riskant. Met deze portemonnee hoef ik daar niet bang voor te zijn. Ook zit er een heel handig vakje voor mijn telefoon, die er precies in past.
IMG_2180

Zonnebril

Of het nou zomer of winter is, ik heb eigenlijk altijd mijn Rayban zonnebril in mijn tas zitten. Deze heb ik nu geloof ik net een jaar en ik wilde altijd al een echte Rayban zonnebril. Ik kocht hiervoor eigenlijk altijd van die goedkope zonnebrillen, daar was ik dan ook niet heel zuinig mee en die gooide ik dan weleens zo los in mijn tas, waardoor er eigenlijk altijd wel een kras bijkwam of de bril was opeens scheef. Sinds ik deze bril heb doe ik dat natuurlijk niet meer en deze zit altijd netjes in zijn hoesje in mijn tas. Aangezien je in Nederland nooit weet of de zon opeens gaat schijnen, ook al is het winter, heb ik hem zo altijd bij mij.
IMG_2177.png

Klein toillettasje

Of nou ja, een klein ‘musthave’ tasje. De spulletjes die ik hierin heb zitten komen altijd wel van pas, waar je ook bent.

  • Mini zonnebrand: Vooral in de zomer heb ik deze erin zitten, omdat, zoals ik net al aangaf, je nooit weet wat voor weer het in Nederland word. Voor je het weet zit je opeens lekker in de volle zon op een terrasje. Dan heb je in ieder geval je zonbescherming bij de hand!
  • Handcrème: Ik heb echt altijd last van droge handen. Er zit dus altijd wel een handcrème in mijn tas. Maakt mij niet heel veel uit van welk merk, al heb ik de handcrème’s  van Nivea altijd wel fijn gevonden. Deze zat in de Nivea box waarvoor je bij Etos kon sparen, en ben deze nu aan het testen!
  • Deodorant: Wat ook altijd fijn is om mee te hebben is deodorant. Het kan zomaar een keer zijn dat je net door je eigen deo heen zweet (al moet ik zeggen dat sinds ik Salt of the Earth gebruik, ik dit niet nodig heb) en dan is dit toch fijn om bij je te hebben.
  • Handgel: Altijd handig voor als je ergens gegeten hebt en je gewoon even je handen wilt schoonmaken zonder dat je daar perse water voor nodig hebt. Dit is dan echt ideaal!
  • Brilpoetsdoekjes: Ik gebruik deze heel vaak! Niet alleen voor mijn zonnebril of mijn vriend z’n bril, maar ook voor bijvoorbeeld mijn telefoon of mijn camera. Zo is alles meteen vetvrij!
  • Zakdoekjes: Tja, wie kan nou zonder? Je weet nooit wanneer je dit nodig hebt en zakdoekjes zijn altijd handig om bij je te hebben.

Overige dingen

Dit zijn verder nog wat kleine dingen die ik altijd in mijn tasje heb. Op de foto’s van links naar rechts:

  1. Kauwgom is iets wat altijd in mijn tas zit. Ook heb ik een oordopjes hoesje, waar ik dus mijn iphone-oortjes in heb.
  2. Ook zit hierin dit kleine bluetooth oortje. Deze heb ik ooit een keer bij Wish besteld en werkt prima. Ik gebruik hem niet heel vaak, maar als ik hem nodig heb, heb ik hem in ieder geval altijd bij mij.
  3. Natuurlijk heb ik altijd lippenbalsem bij mij. Ik kan eigenlijk niet zonder. Ik heb de Rosebud Salve, die in een potje zit en de stick is van Dr. Leenarts. Deze gebruik ik vaak op mijn werk, omdat dat net wat makkelijker smeren is.
  4. En als laatste dit opvouwbare tasje. Tegenwoordig betaal je voor plastic tasjes, wat ik heel goed vind, maar daarom heb ik altijd dit tasje mee. Mocht ik opeens iets kopen, of iets extra’s mee moeten nemen, hoef ik niet perse een plastic tasje te kopen.

Dit was alles wat ik elke dag meeneem. Zoals je al merkte, er past echt super veel in dit kleine rugtasje!
Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen! Wat zit er bij jullie altijd standaard in jullie tas?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *