Lifestyle,  Personal

Week Highlights #3 | Rode Spaghetti & Lekker weer!

In mijn Week Highlights geef ik jullie een kijkje in mijn leven en kun je lezen wat ik heb gedaan! Deze week heb ik eerlijk gezegd niet heel veel bijzonders gedaan, maar toch waren er een paar dingen die ik wilde delen!

Zo was ik Maandag lekker vrij, maar heb ik verder niet zoveel gedaan. Ik deed wat kleine boodschappen. Ik haalde bijvoorbeeld een wat grote opbergbox waar ik dan bloem in doe. Uit deze box kan ik dan de bloem wat makkelijker uitscheppen voor onze pastamachine. Ook haalde ik een verjaardagskaart voor mijn broer(tje) die ook nog deze week jarig is. Omdat de winkels op Maandag later open zijn en ik toch ook wel honger had, besloot ik bij de subway lekker een groot broodje tonijn te halen 😀

Ik werkte Dinsdag en Woensdag in de ochtend en op Woensdag maakte ik heerlijke spaghetti met onze pastamachine. Echt het is zo handig, haha. Ik had speciaal bietensap gehaald, aangezien ik weleens wilde uitproberen hoe het is als je een andere kleur pasta maakt. Ik kreeg door de bietensap namelijk rode spaghetti! Het zag er zo leuk uit! Gelukkig veranderde het verder niet echt de smaak van de spaghetti.

5E1E4299-5BD1-4C72-BB71-F15BB53E7A29

Ook had ik die dag om 20.00 een afspraak voor een massage. Deze heb ik elke maand. Dit doe ik ook nog niet zo heel lang want dit was pas de 3e keer. Maar met mijn staande werk is dit wel zo lekker en haalt ze weer alle knopen uit mijn rug en benen! Wat overigens ook niet altijd een lekker gevoel is, haha.

Donderdag had ik avonddienst en had ik ’s ochtend dus tijd om weer lekker een brood bakken. Deze keer vond ik de hem nog mooier geworden! En ook nog steeds lekker natuurlijk 😉 .

IMG_0332

Ook hadden we een weekje geleden aan mijn vader gevraagd of hij iets wilde bouwen voor op ons balkon. Omdat ons balkon vrij klein is hebben wij geen plek om stoelen en dan ook nog eens een tafeltje neer te zetten. We hadden namelijk iets gezien wat je dan over je balkon hangt en waar je dan spullen op kunt zetten. Mijn vader is heel handig en dus was ons ’tafeltje’ binnen 2 dagen klaar!

IMG_0334

Handig toch?! Mijn vader heeft ook zijn eigen Youtubekanaal (jaja) en hier laat hij zien hoe hij dit soort dingen maakt. Het filmpje van ons tafeltje komt hier binnenkort ook op te staan dus ben je benieuwd? Klik dan hier.

Vrijdag was mijn broer(tje) jarig! Omdat ikzelf ook weer ’s avonds moest werken, besloot ik in de ochtend even langs te gaan. Mijn ouders hebben een tuin en het was eindelijk weer heerlijk weer, dus hebben we lekker in de tuin gezeten. Ook heb ik het deze dag gewoon gedurfd zonder foundation de deur uit te gaan en zelfs te gaan werken! En als je mijn ‘No Make-up Tag‘ hebt gelezen, weet je dat dit voor mij heel moeilijk is, haha. Sinds ik de producten van Dr. Jetske gebruik, Uncover Skincare, is mijn huid echt zo erg verbeterd! Hier zullen jullie binnenkort ook de reviews van kunnen lezen.

IMG_0328 (1)
Hier heb ik dan alleen wat bronzer op mijn gezicht!

Ook had ik op Donderdag de zonnebrand van Uncover Skincare besteld en deze kwam vandaag, Vrijdag, binnen.

IMG_0333

Zaterdag moest ik ook weer werken maar dan om 15.00. Gelukkig was vandaag wel mijn vriend vrij en waren we in ieder geval de ochtend samen. We maakte zelf knoflookbrood en konden nu lekker buiten zitten!

IMG_0330

Ook maakte we natuurlijk gelijk gebruik van ons tafeltje!

IMG_0329

We hebben echt nog een hele tijd lekker buiten gezeten tot dat het tijd werd om te gaan. Gelukkig wilde mijn vriend mij brengen en we gingen lekker op de scooter. Om 20.00 was ik ook weer vrij en omdat we nog niet echt gegeten hadden, haalde we lekker wat bij de Mc Donalds!

Het weer was ook nog steeds goed en dus zaten we er ’s avonds ook weer zo bij:

50BF72F9-28FF-43EF-B2AE-4055413F5689

Ja, we zaten zelfs een serie (Nieuwe Buren) te kijken op de Ipad, haha!

Zondag kwamen er vrienden langs die er bij mijn vriend zijn verjaardag niet bij konden zijn en dus vandaag even gezellig langs kwamen.

Het was ook weer heel mooi weer dus we zijn lekker bij ons in het park naar een Imker geweest. Deze verkoopt ook de honing en daar hebben we dus ook een pot meegenomen. ‘S avonds, na het eten, zijn we er ook nog eens op uit geweest met de auto. We gingen langs Kijkduin en Scheveningen en uiteindelijk bij Katwijk aan Zee zijn we er even uitgeweest.

IMG_0346

We wilde de zonsondergang bekijken, maar uiteindelijk koelde het best wel af en dus zijn we weer richting huis gereden. Alleen niet zonder nog even een foto te maken, haha.

IMG_0347

En dit was dan alweer de Week Highlights van deze week! Hebben jullie nog iets leuks gedaan met dit mooie weer?

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! 

 

 

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *