Lifestyle,  Personal

Bullet journal setup 2018!

Over een paar weken is het alweer 2018 en dat betekent: Tijd voor een nieuwe bullet journal! In dit artikel vertel ik over mijn nieuwe ‘verse’ bullet journal en laat ik zien hoe ik deze ingedeeld heb!
Een van mijn eerste blog posts ging over mijn bullet journal. Ik leg in dat artikel uit wat een bullet journal precies is, waar ik hem voor gebruik en hoe ik hem indeel. Mocht je deze willen lezen, klik dan hier. Ondertussen zijn er alweer wat maanden voorbij gegaan en heb ik weer een hele nieuwe en makkelijker manier voor mijzelf gevonden om mijn journal in te delen.
IMG_2668

Bullet journal 2018

Als eerste even over de nieuwe journal die ik voor 2018 ga gebruiken. Mijn (nu nog) huidige bullet journal van het merk Leuchtturm 1917 is zo goed bevallen dat ik heb besloten gewoon weer voor dit merk te gaan. Wel natuurlijk een andere kleur! En het kon ook niet anders dan, toen ik deze gave roze kleur zag, ik gelijk verliefd werd en deze meteen bestelde.
Ik bestelde deze bij My Lovely Notebook en het is altijd zo leuk als je van deze site je pakketje ontvangt!
IMG_2451
Zo kreeg ik namelijk mijn bullet journal binnen. Super leuk ingepakt en het persoonlijke berichtje maakt het helemaal af!

Mijn nieuwe setup

De laatste tijd ben ik in mijn bullet journal steeds vaker bezig met stickers. Deze maken het, vind ik, gelijk een stuk vrolijker. Ook maak ik veel gebruik van markers, wat het geheel gewoon heel kleurrijk maakt zonder dat je er heel veel voor hoeft te doen.

Jaarplanning

IMG_2669
Als eerste laat ik de jaarplanning zien. Bij mijn vorige bullet journal had ik de kalender op één bladzijde gedaan. Nu heb ik dit samen met de jaarplanning erbij gezet. Ik merkte namelijk dat ik nooit echt op de bladzijde met de kalender keek.
In de jaarplanning zal ik alles wat vooruit gepland is in zetten. Zo kan ik ook makkelijker mijn maandplanningen maken.

Verjaardagen

 


Voor mijn nieuwe setup heb ik besloten de verjaardagen apart te doen. Deze ballonnen heb ik zelf gemaakt met behulp van stickervellen en ‘word’. Het was heel wat werk om dit uit te knippen door de dunne lijntjes, maar ik vind het resultaat heel leuk geworden.
Bij mijn vorige setup had ik de verjaardagen in de jaarplanning erbij gezet, maar ik merkte toch dat ik hierdoor weinig plek had om de ‘events’ op te schrijven. In sommige maanden heb ik gewoon heel veel verjaardagen en dan was het vakje gewoon te klein. Daarom besloot ik dit nu apart van elkaar te doen en omdat ik dit ook nog wel leuk erin wilde hebben, besloot ik voor ballonnetjes te gaan.

Werkplanning

 


Omdat ik altijd voor een aantal weken wel mijn rooster heb voor mijn werk, wilde ik dit ook op een handige manier in mijn journal hebben. Zo heb ik voor het hele jaar alvast vooruit gewerkt en hoef ik het alleen nog maar in te vullen als er een nieuwe planning is en kan ik deze ook weer gebruiken om mijn weekplanningen in te vullen!

Maandplanning

IMG_2686
Ook mijn maandplanning heb ik aangepast. Ik heb wat foto’s toegevoegd met behulp van mijn hp sprocket en stickers erbij geplakt. De Januari sticker heb ik ook zelf gemaakt.

Weekplanning

IMG_2692
En dan mijn weekplanning! Deze heb ik ook sinds kort aangepast. Hij is snel te maken met de stickers die ik ook zelfgemaakt heb. Aan de linkerkant dan de dagen met wat ik moet doen en welke tijd ik moet werken. Aan de rechterkant de rest van de dingen die nog ingepland moeten worden voor die week, wat ik die week nog meer moet doen of onthouden.
Dat is mijn nieuwe setup voor 2018! Ik hoop dat je dit leuk vond om te lezen en zien en dat je er wat inspiratie uit heb gehaald!
Gebruik jij ook een planner of bullet journal?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!
 

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *