Beauty,  Reviews

Favoriete budget mascara | Etos Volume mascara

In dit artikel wil ik jullie meer vertellen over de Etos volume mascara. Normaal ben ik echt iemand die niet zo snel een nieuwe mascara probeert, omdat ik nooit snel tevreden ben met het resultaat. Ik heb van mijzelf vrij korte en lichte wimpers, dus ik heb graag volume, maar ik vind het ook belangrijk dat er gelijk genoeg product op mijn wimpers komt.
IMG_2734
In een vorig artikel vertelde ik al over de mascara van Maybelline en ik verwachtte niet dat ik die snel zou vervangen. Totdat er een 1+1 actie was op alle mascara en ik toch besloot ook de Etos Volume mascara mee te nemen.

Leuk feitje: De Etos Volume mascara was in 2016 als beste getest!

Het borsteltje van de Etos Volume mascara is wel heel anders dan de Maybelline Lash Sensational. De mascara van Etos heeft namelijk haartjes en die van Maybelline heeft een siliconen borsteltje.
IMG_2721
Ook is de borstel niet één lengte, maar loopt hij een beetje in een puntje, waardoor je goed bij de binnenste wimpertjes kunt komen.
Ik vind dit een hele fijne mascara, omdat er in een keer veel product op komt en mijn wimpers goed kleur geeft. Wel is het een vrij dikke mascara, dus als je ook separatie zoekt in je mascara, hou het dan bij de  Maybelline Lash Sensational. Ik vind het persoonlijk wel wat fijner als mijn wimpers een beetje zo’n ‘nepwimper’ effect krijgen. Niet te overdreven natuurlijk en ik hoef ook niet van die ‘spinnenpootjes’, maar ik moet wel zien dat ik mascara op heb, haha. Wel heb ik ook gemerkt dat, als je wel je tijd neemt om de mascara op te brengen en je niet teveel laagjes aanbrengt, de wimpers niet zo aan elkaar plakken en je dus ook wel redelijk separatie krijgt.
Natuurlijk heb ik wat voor en na foto’s gemaakt om het resultaat te laten zien!
IMG_2814
Dit zijn mijn wimpers wanneer ik helemaal niks op heb. Het lijkt bijna alsof ik helemaal geen wimpers heb, haha!
IMG_2818
Om echt goed het verschil te laten zien heb ik hier maar bij één oog de Etos volume mascara opgebracht. Wat een verschil!
IMG_2827
En dit is dan het resultaat wanneer ik bij beide ogen mascara heb aangebracht.
Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten! Dit is de goedkoopste mascara in de Etos make-up lijn en hij kost maar € 3,99. Hou je dus van hetzelfde effect als ik, dan is het zeker de moeite waard om deze te proberen!
Wat vinden jullie van deze mascara? Zouden jullie hem proberen of hebben jullie hem al geprobeerd en wat vond je ervan? Laat het mij weten!
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!
 

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *