Beauty

Catrice 24h Made To Stay foundation

Vandaag review ik deze foundation van Catrice voor jullie. Deze foundation zou 24 uur moeten blijven zitten. Zijn jullie net zo benieuwd als ik? Lees dan snel verder!

Een tijdje geleden ging ik op zoek naar een goedkopere foundation voor dagelijks gebruik. Ik gebruikte toen elke dag de ‘Double Wear’ foundation van Estee Lauder. Hier zal ik binnenkort nog een aparte blogpost over maken, want dit is echt mijn ‘holy grail’ foundation geworden, maar om nu elke maand zo’n € 47,- uit te geven aan foundation begon iets too much te worden. Ik kwam deze van Catrice tegen en besloot deze te proberen. Het nummer wat ik gebruik is: 015 Vanilla Beige.


Catrice 24h made to stay foundation € 6,95


foundation2

Als eerste zie ik dat het flesje er mooi uit ziet. Het is een glazen flesje met een pompje waar de foundation uitkomt. Het flesje bevat 30ml, wat redelijk normaal is voor een foundation. Er staat ook op dat het tot 24 uur moet blijven zitten, het de perfecte dekking heeft en dat de foundation matterend is. Klinkt goed! Ook zie ik nog dat er anti-oxidanten in zitten, die je huid en lichaam beschermen.

Ik breng de foundation aan met mijn Real Techniques beautyblender. Ik merk dat 2 pompjes genoeg is voor heel mijn gezicht. Ik breng het eerst over de helft van mijn gezicht aan om het verschil aan te geven.

IMG_18761

Wouw! Ik gebruik eigenlijk niet eens zoveel product en je ziet zoveel verschil. Mijn huid is duidelijk egaler en hij dekt echt heel goed! Dat zie je bijvoorbeeld goed terug onder mijn ogen. De linkerkant is al gelijk eigenlijk gecamoufleerd. De kleur is ook precies goed voor mij.

Helemaal foundation

Hier heb ik mijn andere kant ook gedaan. Ik vind de dekking echt perfect voor mij! Aangezien ik een huid heb met redelijk wat onzuiverheden en af en toe een puistje is dit heel fijn.

Hierna deed ik ook nog even de rest van mijn make-up.

met make-up1

Ik ben erg blij dat ik deze foundation heb gekocht en geprobeerd! Het is een hele goede vervanging voor mijn Estee Lauder Double Wear. Ik heb wel gemerkt dat die van Catrice wel iets vetter blijft, vooral op mijn t-zone, maar voor het prijsverschil is dit prima! Wel blijft hij de hele dag netjes op mijn gezicht zitten, ik gebruik hierbij wel nog een fixing spray. Ook staat er op de dop: Waterproof. Is dit zo? Ik kan wel zeggen dat het redelijk waterproof is. Het is niet zo dat ik er mee gezwommen heb, maar in de regen blijft het goed zitten en ook als ik mijn gezicht reinig, moet ik het 2 keer reinigen voor het helemaal eraf is.

Deze foundation is heel geschikt voor jou als:

  • Je een goede dekkende foundation wilt.
  • Je niet zoveel geld te besteden hebt, of gewoon een budgetproof foundation wilt.

Ik hoop dat jullie wat hebben gehad aan deze review. Zouden jullie deze foundation kopen?

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

 

 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *