Beauty,  Reviews

Mijn favoriete Maybelline producten!

Hoi allemaal,
Vandaag vertel ik over mijn 2 favoriete make-up producten van Maybelline. Een van die producten was lange tijd niet meer te koop in Nederland, maar hij is eindelijk weer te koop bij Etos!
Ik heb het natuurlijk over de Instant Anti-Age Concealer. Deze concealer had ik toen een paar jaar geleden wel in de schappen zien liggen in Nederland, maar nooit gekocht. Ik kocht deze concealer voor het eerst eigenlijk in Duitsland. Toen die uiteindelijk op was en ik er in Nederland naar op zoek ging kon ik hem nergens meer vinden! Hij bleek dus hier niet meer verkocht te worden en moest ik hem voortaan in Duitsland halen.
Tot ik hem een aantal weken geleden opeens weer zag terugkomen in de Etos waar ik werk! Ik nam hem gelijk mee!
Het andere product die ik al heel lang gebruik nu is de mascara van Maybelline, de Lash Sensational.
IMG_2190

Instant Anti-Age Concealer

Als eerste over de concealer. Ik heb 2 kleuren. Light en Fair. Nu komt de Light uit Nederland en de Fair uit Duitsland. Eigenlijk weet ik niet zeker of wij de kleur Fair verkopen in Nederland. Ik zag hem bij mijn Etos er niet bij staan, maar heb eerlijk gezegd nog niet gekeken bij andere winkels.
In deze concealer zit Goij bessen extract, wat ervoor zorgt dat de huid rondom de ogen gehydrateerd wordt en fijne lijntjes tegengaat. De Haloxyl wat erin zit zorgt ervoor dat donkere kringen geneutraliseerd worden. Met behulp van het sponsje wat aan de concealer zit breng je het aan op je gezicht. De bedoeling van dit sponsje is eigenlijk dat je het daarmee meteen blend, maar aangezien het best veel product afgeeft, lukt dit niet echt. Ik gebruik daarom zelf gewoon mijn Real Technique spons om hem te blenden.
IMG_2198
Op deze foto zie je de swatches van de concealer. De linker is de Duitse Fair en de Rechter is de Light. Je ziet meteen dat de Fair lichter van kleur is en meer geschikt voor de mensen met een roze ondertoon. De Light is daarmee meer geschikt voor mensen met een gele ondertoon.
Ik ben zo dol op deze concealer omdat hij echt een onwijs goede dekking heeft. Om aan te geven hoe goed de dekking is van deze concealer besloot ik om een deel van mijn tatoeage te bedekken.
IMG_2200
Zoals je ziet is de dekking echt heel goed! Natuurlijk zie je mijn tatoeage er heel licht doorheen, maar als je bedenkt dat deze kleur echt zwart is, is dit heel goed voor een ‘drogisterij’ concealer. Ik gebruikte hier trouwens de kleur Fair.
Ik gebruik deze concealer ook meteen om delen in mijn gezicht wat op te lichten. Ik heb altijd een concealer die een tint lichter is dan mijn eigen huidskleur (of de kleur van mijn foundation). Stap voor stap zal ik even kort mijn dagelijkse routine uitleggen, en hoe ik de kleuren precies gebruik.

  1. Als eerste gebruik ik natuurlijk een dagcrème.
  2. Hierna breng ik de Instant Anti-Age Concealer in de kleur Light aan onder mijn ogen en blend deze in. Deze kleur gebruik ik als eerste om eventuele ‘wallen’ weg te werken.
  3. Hierover heen breng ik mijn foundation aan.
  4. Dan breng ik de Instant Anti-Age Concealer in de kleur Fair aan onder mijn ogen, op de brug van mijn neus, mijn kin en een beetje op mijn voorhoofd aan. Dit is dan om die delen wat op te lichten.

De Instant Anti-Age Concealer is voor ongeveer € 12,99 te koop bij Etos!
IMG_2193

Mascara Lash Sensational

Deze mascara gebruik ik nu echt al meer dan een jaar. Hij doet precies met mijn wimpers wat ik wil dat een mascara doet. Ik heb best korte en lichte wimpers, maar deze mascara maakt ze langer en geeft ze meer volume.
IMG_2196
Het borsteltje vind ik ook heel fijn! De borstel loopt een beetje in een boog zodat het makkelijk met de vorm van je oog meeloopt. De borstel heeft siliconen haartjes en elke kant is verschillend. zoals je ziet zijn de ‘haartjes’ van de bovenkant kleiner en dichter bij elkaar en aan de onderkant lopen ze wat breder uit elkaar.

En dit is uiteindelijk dan het verschil! Wat ik ook fijn vind aan de mascara is dat je niet 10 lagen hoeft aan te brengen tot het goed is, maar er komt gewoon veel product in een keer op en dat is wat ik altijd zoek in een mascara. Ik heb ondertussen al redelijk veel mascara’s verslonden, maar ik blijf terugkomen op deze.
De Maybelline Lash Sensational is te koop bij elke drogisterij en kost rond de € 13,99.
Ik hoop dat jullie wat aan deze review hebben! Wat is jouw favoriete mascara?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *