Denemarken,  Lifestyle,  Personal,  Travel

Wij gaan naar Denemarken!

Hoi allemaal!
Op dit moment zitten wij in de auto onderweg naar Denemarken. Een land waar wij beide nog nooit geweest zijn, dus heel spannend! We hebben er wel al hele leuke dingen over gehoord.
Er zijn een aantal dingen die we zeker weten willen gaan doen:
download

Legoland

Dit is iets wat al heel lang op ons To-Do Lijstje staat, alleen is het er nooit echt van gekomen! Nu zitten we er een uurtje rijden vandaan, dus dit gaan wij zeker weten deze vakantie doen!
download (1)

Kopenhagen

Je kan natuurlijk niet voor het eerst naar Denemarken gaan en dan nietnaar Kopenhagen gaan! Ook dit is een aantal uurtjes voor ons rijden van waar wij zitten, maar zal het zeker waard zijn!
ny-gaagade---torben-meyer-

Esbjerg

Hier zitten een aantal winkelcentra waar wij graag even een kijkje willen nemen. Zoals Broen Shopping en Esbjerg Storcenter.
Voor de rest zien we wel wat we daar allemaal kunnen gaan doen! Mochten jullie nog tips hebben, horen wij die graag! Ook ga ik onze vakantie weer filmen en komen er natuurlijk blogs over.
Wil je onze rit erheen verder volgen, volg mij dan op instagram!
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *