Beauty,  Reviews

His & Hers Review – Salt of the Earth

Hoi allemaal!

Ik heb weer wat nieuws voor jullie, namelijk His&Hers. Hierin zullen reviews voorbij komen wat handig is voor zowel de dames en de heren! In dit eerste artikel reviewen mijn vriend en ik de Salt of the Earth deodorant.

Ik had, tot dat ik dit merk zag liggen bij Etos, hiervoor eigenlijk nog nooit van het merk gehoord! Het is dus een heel natuurlijk product, zonder gekke stoffen. Eerst gebruikte ikzelf altijd gewoon de deodorant van Fa of Voque, omdat het gewoon zo lekker rook! Toen ik opeens heel erg last kreeg van een soort eczeem onder mijn oksel wist ik dat ik naar iets moest gaan kijken waar niks in zat. Dus geen parfum of alcohol. En toen er ook nog eens een 1+1 aktie was, wist ik dat ik Salt of the Earth maar eens een kans moest geven. En blij dat ik dat gedaan heb!

De deodorant van Salt of the Earth bestaat uit twee verschillende soorten producten. Er bestaat een spray en een stick. De stick is wel het meest natuurlijkst, omdat dit echt alleen maar een natuurlijke minerale zout bevat.

Op de verpakkingen staat dat het een langdurende bescherming geeft, geen witte strepen afgeeft en dat het 100% natuurlijke ingrediënten zijn. Ook staat er dat het gebruikt kan worden voor veganisten en vegetariërs, en het is daarmee ook niet op dieren getest. Wat fijn dat ze hier ook aan denken!

His – Pure Armour explorer for men

Voor Dennis kocht ik deze spray, speciaal voor mannen. Helaas is deze wel echt alleen in een spray te koop.

Men

Dennis:

Allereerst laat ik beginnen door te zeggen dat ik het erg leuk vind dat je op mijn stukje van deze His en Hers review bent gekomen. Voor mij is het zelden dat ik zulke reviews doe, eigenlijk nooit, dus vergeef me als mijn stijl net even wat anders is dan die van Carmen. Zullen we dan maar beginnen?

Carmen kwam met de deo waar zij over schrijft, ik zag deze in onze kast staan en vroeg me af wat het was. Het rook namelijk erg lekker. Ze zei toen ze hebben er ook een voor mannen, dus als je wil neem ik die dan wel mee. Zie hier, een review van mij!

Ik zweet redelijk veel, ja vies… Vind ik ook, maar helaas niets aan te doen. Normaal gebruik ik gewoon Axe deo’s. Uiteraard heb ik al verschillende merken deo’s geprobeerd echter waar het bij mij altijd op neer lijkt te komen is, dat mijn lichaam lijkt te wennen aan de deo’s, waardoor ik er uiteindelijk doorheen ga zweten en toch, voor mijn eigen gevoel dan, ga stinken. Getver… Gelukkig heeft Carmen het nog nooit geroken, want wat zou ik me dan schamen!

Salt of the earth Pure Arnout Explorer (For Men)

Zo hè! Wat is dat wennen! Geen spray zoals een gewone deo, maar een soort natte spray! Dus, de eerste keer gebruikte ik veel te veel en om eerlijk te zijn overkomt het me nog steeds wel eens. Het resultaat? Klotsende oksels voordat je je dag bent begonnen, haha! Maar zonder gekkigheid, het opspuiten vereist toch wel een gewenning.

Allemaal leuk en aardig Dennis, maar bevalt en werkt het nou?

Oh ja, de review… Het is bij mij een tweeledig antwoord, ja het werkt ik ga er niet van stinken maar helaas ik ben er na een tijdje toch doorheen gaan zweten.

Hoe los ik dit voor mijzelf op? Dat is redelijk simpel, ik heb een redelijk assortiment aan deo’s in de kast staan en zodra ik merk dat ik er door eentje heen ga zweten dan wissel ik van deo. Maar mijn favoriet is toch wel Salt of the Earth geworden. Het is een deo vrij van enge chemische stofjes waar je de afgelopen tijd zoveel nare dingen over hoort (zoals aluminium). Het is 100% gemaakt van natuurlijke ingrediënten, niet getest op dieren, veganisten en vegetariërs kunnen het ook gebruiken en (voor mij erg belangrijk) laat geen witte vlekken, kringen achter op je shirts!

Voorlopig zal ik deze deo nog wel blijven gebruiken, er zijn nog niet veel concurrenten beschikbaar, maar ik laat me graag op de hoogte houden door Carmen. Wie weet, volgt er nog een volgende His and Hers. 😉

Voor nu was dit het voor mijn stukje van de review en gaan we gelukkig weer terug naar Carmen!

Hers – Classic Stick & Pure Aura spray

 

Carmen:

Voor mezelf nam ik de stick en de spray mee omdat ik ze graag allebei wilde proberen. Met de spray koos ik wel voor de geur Meloen/Komkommer.

Classic Stick

Als eerste over de stick. Deze stick kan voor zowel mannen als vrouwen gebruikt worden, want hij is ongeparfumeerd.

classic

Ik moet wel zeggen dat ik met het gebruik van de stick moest wennen! Ik durfde sticks nooit te gebruiken omdat ik het idee altijd had dat het dan zo plakt en ruw aanbrengt. Deze stick heeft mijn mening hierin heel erg veranderd! Wat ben ik hier blij mee! Deze stick breng je namelijk niet zo gelijk aan op de huid. Je moet hem eerst nat maken met water en dan pas aanbrengen. Dat is al zo apart, maar het brengt hierdoor wel fijn aan!

Pure Aura spray

Meloenkomkommer

Voor de spray besloot ik dan wel voor eentje te gaan met een geurtje en dan hopen dat ik er verder geen last van kreeg! De spray bevat dan wel weer meer ingrediënten, wat opzich nog niet heel slecht is, want er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke producten.

Deze spray is ook fijn in gebruikt. Wel heb ik soms als ik een aantal keer spuit, je al snel te veel spuit en dan loopt het een beetje naar beneden, maar dit is niet heel storend, want dit veeg je zo weer weg. De geur is echt heel subtiel! Zo subtiel dat je het eigenlijk bijna niet ruikt! Het ruikt wel heel fris, maar het is niet zo dat je de geur de hele dag door lekker blijft ruiken, iets wat ik zelf helemaal geen probleem vind. Het bevat natuurlijk geen parfum, dus dat is ook niet echt de bedoeling. Ook kreeg ik hierdoor helemaal geen last van jeuk of eczeem.

Conclusie

Ik ben heel erg blij met deze producten van Salt of the Earth. Ik heb af en toe met normale deo nog weleens het idee dat ik mijzelf toch een beetje ga ruiken, maar sinds ik Salt of the Earth gebruikt heb ik dat helemaal niet meer! En dan is het ook nog eens zo’n groot pluspunt dat het bijna niks bevat.

Het enige nadeel is dat deze deodorant niet anti-transpirant is. Ik zou deze producten dus niet snel aanraden als je juist het zweten tegen wilt gaan.

De Salt of the Earth producten zijn niet heel erg goedkoop, maar ook niet duurder dan bijvoorbeeld Deoleen. De sprays kosten namelijk € 8,49 en de sticks € 6,99. Je doet er dan ook wel heel lang mee. Met de stick zeker, ik gebruik deze nu al iets van 2 maanden en ik zie geen verschil met toen ik hem net nieuw had!

Ik hoop dat jullie dit soort reviews leuk vonden om te lezen!

Zijn jullie ook zo enthousiast geworden?

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *