Beauty,  Quick Review

Quick Review – Balea droogshampoo

Hoi allemaal!

Ik heb vandaag een ‘Quick Review’ voor jullie! Dit is een hele korte review over de Balea droogshampoo! Deze post ik eigenlijk op mijn Instagram, maar voor wie mij niet daar volgt, zet ik ze ook hier op mijn blog!

Woow! Wat ben ik enthousiast over deze droogshampoo van Balea! Ja, weer een product wat alleen te koop is in Duitsland, maar zeker waard om mee te nemen als je bij de DM bent!

Deze droogshampoo ruikt heerlijk naar vanille, dus helemaal een aanrader als je daarvan houdt. Hij bevat 200 ml, wat iets minder is dan bijvoorbeeld die van Andrelon. Ook doet hij goed z’n werk, want mijn haar ziet er na gebruik inderdaad niet meer vet uit, heeft meer volume en valt de witte waas die je normaal krijgt heel erg mee en/of je kamt het zo weer uit. Goed product en dat voor maar €1,95!

Nemen jullie dit product ook mee als je in Duitsland bent?

-X0X0-

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *