Beauty

Garnier Ambre Solaire gezichtsspray

Laatst kocht ik deze gezichtsspray van Garnier Ambre Solaire. Hij leek mij heel handig omdat je deze ook over je make-up kan sprayen. Of deze spray voldeed aan mijn verwachtingen lees je verder in deze blog!

IMG_1634

 

De spray

De garnier ambre solaire gezichtsspray zit in een handig formaat van 75 ml. Hij kan dus heel makkelijk mee in je tas of je handbagage. Ook bevat het een goede hoge spf 50.
Het bevat geen parabenen en alcohol en is daardoor geschikt voor de gevoelige huid. Het is een fijne nevelspray dat niet plakt.

De hele dag door moet je je eigenlijk blijven insmeren. Maar wat nou als je je make-up hebt gedaan en je dat niet wilt verpesten door er weer zonnebrand overheen te smeren? Er is natuurlijk de optie om helemaal geen foundation op te doen, dan maakt het niks uit, maar aangezien ik bijna nooit de deur uit ga zonder, kwam deze spray als geroepen! Deze gezichtsspray kan je namelijk gewoon over je make-up sprayen. Zo kan je hem dus de hele dag door gebruiken en blijf je dus goed beschermd!

Deze spray is niet goedkoop. Je kan hem kopen voor ongeveer € 12,99.

Er zijn een aantal plus en minpuntjes die ik zelf gemerkt heb tijdens het gebruik van dit product!

Pluspuntjes

 • 24h hydratatie
 • Hoge spf van 50
 • Kan goed voor de gevoelige huid (ik krijg meestal van zonnebrandcrème wat puistjes, bij deze heb ik er geen last van)
 • Hij kan gewoon over je make-up gesprayd worden (I love it!)

Minpuntjes

 • Hij blijft een klein beetje vettig. Ik merk dat mijn mascara heel lichtjes afgeeft onder mijn ogen.
 • De prijs. Voor 75 ml zonnebrand vind ik dit best duur. Ik zou zelf weer wachten op een leuke 1+1 actie. Deze actie is nu wel weer verkrijgbaar bij Etos t/m 2 Juli 2017.

 

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

 

0 reacties

 • Ashley

  Op het werk moet ik de kids ook insmeren als we naar buiten gaan. En hoogste irritatie punt is vettigheid zodat er tijdens het smeren zand tussen komt.
  Het is dan wel ideaal dat dit een spray is!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *