Beauty

Happy New Year!

Hoi allemaal!

Bij deze wil ik iedereen een heel mooi en gezond 2020 toewensen! Dat al jullie wensen mogen uitkomen😊

Ik doe nooit echt aan goede voornemens en dus ook dit jaar niet. Wel hoop ik wat meer aan mijn conditie te kunnen doen en het hardlopen echt weer op te pakken. Op een of andere manier lukt mij dit altijd een paar weken en dan stop ik er weer mee. Zonde natuurlijk!

Ook hoop ik het bullet journalling weer een beetje op te kunnen pakken via mijn iPad. Het lijkt mij leuk om ook wat meer herinneringen in te zetten, zoals een soort dagboek. Ik ben hier wel alweer mee begonnen, ik gebruik de app ‘Goodnotes’, dus het begin is er!

Hebben jullie nog bepaalde doelen voor 2020?

liefs,

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *