Gaming,  Lifestyle

Multiplayer games om samen te spelen!

Hoi allemaal,

Wat is dit jaar toch gek begonnen! Ik hoop dat het met iedereen goed gaat. Ik ga zelf nog wel gewoon naar werk, thuiswerken kan ik helaas niet. Daarin merk ik heel erg dat alles anders is. We moeten meer maatregelen nemen en het is heel erg rustig. Verder gaat het bij ons thuis goed, we zitten veel thuis natuurlijk. En daarover gaat dit artikel een beetje. We zijn de laatste tijd namelijk veel online aan het gamen met vrienden. En nu leek het mij leuk om jullie een aantal games voor te stellen die wij dan spelen, zodat het misschien voor jullie ook wat leuker wordt om thuis te blijven. 😉

Aan het einde van het artikel heb ik nog een tip voor jullie waar je de spellen goedkoper kunt krijgen. Je koopt op deze site de ‘Keys’ van de spellen. Het is wel een Affiliate link, dus als je via deze link de games koopt, krijg ik daar een kleine bijdrage voor. De website is gewoon betrouwbaar, aangezien ik al mijn spellen ook daar gekocht heb 😉

image_cover

Wreckfest | Pc (Steam) | € 39,99 ( via Affiliate => € 14,98 )

Het eerste spel waar ik het over ga hebben is Wreckfest. Dit is een racespel en wat het dus anders maakt dan andere racespellen is dat je in dit spel elkaar juist moet ‘beuken’. Wij hebben hier ontzettend veel lol mee als wij dit met onze vrienden spelen en het spel wordt dan ook veel leuker als je het dan ook niet te serieus neemt.

Er zijn verschillende banen die je kunt kiezen en ook verschillende soorten races. Je kan bijvoorbeeld een ‘race’ doen, waarbij je iedereen moet ‘beuken’ totdat er maar 1 iemand overblijft. Of je doet een normale race, die pas afgelopen is als er iemand 1ste is geworden.

H2x1_NSwitchDS_HeaveHo_image1600w

Heave Ho | Pc (Steam) & Switch | € 9,99

Dit is ook weer zo’n hilarisch spel. Het doel van dit spel is om door samen te werken de verschillende levels te halen. Je gebruikt alleen de armen van je poppetje en deze werken doen niet altijd wat jij wilt. Wat het dus ook weer heel grappig maakt. Bereid je voor op veel falen en het lachen daarom. 

ss_89b298efd65d4ec95b26e3dbb3a1501c020bebab.1920x1080

Als je dit spel op je computer wilt spelen is dit een heel goed budget spel om te spelen. Als je het spel via steam koopt, kan deze ‘Remote play together’. Wel is het hierbij zo dat je dan alleen met een controller kunt spelen. Remote Play Together betekent dat 1 persoon het spel koopt en vervolgens vrienden kan uitnodigen om het spel gratis mee te spelen.  Dat is nog eens goedkoop spelen en gegarandeerd buikpijn van het lachen!

Meer info => Heave Ho

global_search_thumbnail_image_750x422_mobile_259517

Uno | Pc (steam) & Switch & PS4 | € 9,99 ( via affiliate => € 7,26 )

Ik denk dat iedereen het kaartspel Uno wel kent. Het mooie is dat je dit spel nu ook heel makkelijk in deze quarantaine tijd kunt spelen. Het spel is nu namelijk ook online te spelen!

UNO | Nintendo Switch download software | Games | Nintendo

Soms heel frustrerend, maar dat maakt het niet minder leuk, vooral als je het nu online met vrienden kunt spelen.

Human Fall Flat kopen - Microsoft Store nl-NL

Human Fall Flat | Pc (Steam) & Switch & PS4| € 14,99 ( via affiliate => € 3,49 )

Dit is ook weer zo’n samenwerkingsspel waarbij je heel hard om kunt lachen. Net als Heave Ho doen de controls soms niet wat je wilt, maar toch blijft het grappig.

Review: Human Fall Flat Switch-versie - NWTV

Armpjes die in de lucht zwaaien en proberen ergens aan vast te grijpen en ondertussen moet je af en toe je hersens laten kraken om de puzzels op te lossen.

Snowrunner - SnowRunner

Snow Runner | Pc (Epic Games) & PS4 | € 39,99 ( via affiliate => €35,61  )

Dit is weer meer een simulatie spel, dus daar moet je ook van houden. In dit spel ga je door modder, sneeuw en water met verschillende auto’s en vrachtwagens. Hoge kans dus dat je vast komt te zitten en de hulp van je vrienden nodig hebt om los te komen. In dit spel is het doel om contracten te doen die je sluit. Er moet bijvoorbeeld iets gebouwd worden, maar hier heb je hout en metaal voor nodig. Aan jou dan de taak om er met je vrachtwagen op uit te gaan en dit op te halen. En dit allemaal terwijl je je in extreme weersverwachtingen en omgevingen begeeft. 

Snowrunner - SnowRunner

Je kunt Snow Runner ook gewoon solo spelen, dus vind je simulatie spellen leuk, dan is dit wellicht een spel voor jou! 

 

 

GTFO_Key_Art_1156x452

GTFO | Pc (Steam) | € 34,99 ( via affiliate => € 25,49 )

Ik zat even te twijfelen om deze er ook bij te vermelden, maar als je van first person shooters houd, is dit ook een goed multiplayer spel. 

Dit spel kan met 4 ander vrienden gespeeld worden en het is een aanrader om dit ook met 4 personen te spelen. Het spel is zo moeilijk, dat het ons nog niet gelukt is een level te halen.

GTFO's free update Infection is out today | Rock Paper Shotgun

Je wordt als gevangene gedumpt in een ondergrondse tunnel lijkt wel en hierin zijn allemaal monsters te vinden. De monsters slapen, maar zodra ze je horen kunnen ze wakker worden. Je moet ze dus uitschakelen voordat ze wakker worden en dit kan het beste met je hamer. Het is dus echt een stealth game, waarbij je meer aan het sluipen bent. Ook ben je constant op zoek naar medicijnen en ammo voor je wapens. Zeker een goed spel als je op zoek bent naar iets serieus.

Moving Out | Nintendo Switch | Games | Nintendo

 Moving out | Pc (Steam) & Switch |  € 22,99 ( via affiliate => € 16,99 )

En dan als laatste weer een grappig spel. In Moving out heb je een verhuisbedrijf en moet je samenwerken om binnen een bepaalde tijd huizen leeg te krijgen. De spulletjes moeten in een vrachtwagen komen en de spullen moeten er allemaal in komen, wat soms voor hilarische momenten kan zorgen, aangezien de spullen er ook weer uit kunnen vallen en ze dus niet meetellen als punt. 

A Moving Out Demo Just Dropped On Nintendo Switch, PS4 And Xbox ...

Wel is het bij dit spel belangrijk te weten dat je alleen (Lokaal) multiplayer kunt spelen in steam via ‘Remote play together’ waar ik eerder al over vertelde. Op de switch is dit ook alleen lokaal.

En dit waren dan de spellen die voor leuk vermaak kunnen zorgen terwijl je thuis zit. Ik hoop dat er wat leuke tips voor jullie bij zaten.

Voor de Affiliate link kun je hier klikken, zodat je je spellen goedkoper kunt spelen.

Veel gameplezier en Stay Safe!

Liefs,

Little-e Blonde

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *