Beauty,  Lifestyle,  Reviews

L'oreal | Ultra Precision eyeliner

Laatst heb ik echt mijn favoriete eyeliner gevonden! In dit artikel vertel ik meer over het product en waarom ik deze zo fijn vind!
IMG_2522
De L’oreal Ultra Precision eyeliner is een eyeliner die je voor gebruik eerst moet schudden. Zo komt er genoeg product in een keer op de penseel.
De penseel is, zoals je op de foto hieronder beter kunt zien, een soort sponsachtig kwastje. Het loopt van een redelijke dun puntje naar iets breder. Dit vind ik zelf erg prettig omdat je zo zelf kunt bepalen hoe dik je je lijntje wilt hebben.
IMG_2521
Sinds ik deze eyeliner heb, draag ik het bijna elke dag, zelfs als ik vroeg moet beginnen. Het is gewoon zo snel en makkelijk aangebracht, vooral als je er een beetje handigheid in hebt gekregen. Er komt veel product in een keer uit en dat is bij eyeliner altijd fijn, aangezien je dan niet 3 keer over hetzelfde lijntje hoeft te gaan om het goed zichtbaar te maken.
Zo ziet het eruit als ik mijn eyeliner heb aangebracht.


IMG_2567
Ook blijft deze eyeliner nog eens heel goed zitten. Deze foto’s zijn namelijk gemaakt na een hele dag werken!
Het is geen goedkoop product, maar ik vind het wel de prijs waard. De L’oreal Ultra Precision eyeliner is te koop bij elke drogisterij en kost € 13,99.
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen! 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *