Lifestyle,  Personal,  Video

Video | Mini Shoplog Duitsland

In deze video laat ik zien wat ik allemaal gekocht heb toen wij een aantal weken terug in Duitsland waren. Het zijn niet heel veel dingen, vandaar dat het een mini shoplog is, maar het leek mij wel leuk om even de kleding en producten te laten zien die ik daar gekocht heb.

Wel heb ik er even over moeten nadenken of ik de video zal plaatsen. Ergens was ik er niet helemaal tevreden over. Het is op een hele andere locatie opgenomen, net nadat wij terug kwamen van het shoppen. De zon scheen letterlijk in mijn gezicht, waardoor ik echt zo’n glimmend hoofd heb en de belichting en kleuren zijn daar ook niet echt mooier op geworden. Toch heb ik besloten het wel te doen, want niet alles kan altijd perfect zijn, haha.

Dus ik hoop dat jullie het een leuke video vinden, en mocht je hem niet kunnen bekijken, klik dan hier.

Liefs,

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *