Beauty,  Reviews

Review | Body Cream van Dr. Jetske Ultee -Video-

Hoi allemaal,

Het is alweer even geleden dat er van mij iets online is gekomen. De grootste reden hiervoor is is dat ik simpelweg de zin er niet meer echt voor kan vinden. Ook heb ik soms het idee dat ik in tekst niet echt (goed) kan uitleggen wat ik van een product vind. Soms kan ik iets neerzetten, wat in mijn hoofd heel logisch klinkt, maar wat jullie misschien weer anders lezen.

Aangezien ik filmen en het bewerken ervan wel heel leuk vind, heb ik besloten om een keer een video te maken waarin ik vertel wat ik van een product vind. Een video-review dus, om maar zo even te zeggen.

Ik merkte tijdens het filmen en tijdens het bewerken wel dat ik nog veel moet leren daarin als ik hiermee door wil gaan. Maar dat is niet erg! Ik vond het heel leuk om deze video te maken en ik hoop dat jullie het een leuke video vinden en het ook leuk vinden om zo eens een review van mij te zien. Laat het mij vooral even weten, want zoals ik net aangaf, moet ik nog veel leren en het helpt als ik hierin wat feedback krijg 😉 Oh ja..een punt wat mij al erg is opgevallen is dat ik nog veel ‘euh..’ zeg, dus dat weet ik al van mijzelf, haha.

Veel plezier met kijken!

Liefs,

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *